BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Po ponownym przeczytaniu przyznaję Ci rację. Pozwolę sobie jednak przytoczyć pierwsze zdanie "z pod tego linka":
"Rejestracja rozmowy telefonicznej jest zgodna z prawem i zasadami etyki, jeżeli jej uczestnicy wyrażają na nią zgodę. Sposób uzyskania zgody nie wymaga specjalnej formy."
:wink: :smile:
1.
Absolutna utrata zaufania - to jest słowo klucz do tego z jakich powodów postanowiłam szkła nie odsyłać.
Wierzę, że Ty masz inne standardy w kontaktach z klientami.
A kolejne insynuacje (we wczorajszej rozmowie tel.) że być może szkło jest już w dwu częściach, nie pozostawiają mi żadnych złudzeń.
2.
Tylko w świetle tego:
sprzedawcą, a zarazem gwarantem jest Fotohaus Zacharias w Regensburgu.
I do skorzystania z tejże gwarancji pośrednictwo kol. nowarta nie jest mi potrzebne, a w obecnej sytuacji wręcz zbędne.
3.
Może to będzie drobna złośliwość z mojej strony, ale... może dlatego, że też jesteś z Poznania.
4.
Fakty są takie:
szkło wysłałam na Żytnią.
Jeśli ma znaleźć się w serwisie, wolę być o prowadzonej naprawie bezpośrednio i uczciwie informowana.
Żytnia dla mojego kaprysupostanowiła, oczywiście na swój koszt, wymienić cały układ AF w nowym obiektywie, w związku z czym kolejne dwa tygodnie nie będę miała sprawnego szkła.
W tej chwili pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że po dwu tygodniach szkło będzie działało poprawnie. Jeśli ktoś nie wie, to ta "drobna" wymiana to min. USM i pierścienie ostrości.
5.
Otóż to !!!
Pozostaje modlić się, że Żytnia go poskłada przynajmniej po części prawidłowo i nie zostawi żadnych latających śrubek w środku...
Jak można domagać się zwrotu zakupionego towaru z takim opisem?Stan urządzenia: Ślady użytkowania
Dlaczego profilaktyczna? Nie stwierdzono usterki?Robocizna:Profilaktyczna wymiana AF