pewnie ta puszczykowska
Mam zdjęcia z niedzieli i z dzisiaj..
Rogalinek zalany na maxa.W niedzielę odradziłam robienie pleneru w Rogalinku, wylądowaliśmy za to w wielu fajnych miejscach.
Wczoraj pół wiosek zjechało się na most w Rogalinku...
normalnie w korku stałam z 20 min.
Powiem że ciekawie nie jest.
Podobno Świtalskiemu samolot na polu zalało. On ma posiadłość właściwie nad samą Wartą
Luboń mega podtopiony.
Byłam na moście ok 16 przy Chemiku i nad usypanymi wałami przy Kocich Dołach.
zamknęli nam ok 18 godz łącznik Puszczykowo- Łęczyca,oczyszczalnia w Łęczycy podtopiona.
Woda podchodzi pod pierwsze ulice gdzieś przy Lipowej w Puszczykowie
Leśny Ośrodek Szkoleniowy walczy dzielnie.
zaraz przejrzę co mam na karcie i coś wrzucę
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
hehe jak masz z ok 3-4 metrowe rybaczki i umiesz chodzić po wodzie to Rogalinek jest TWÓJ !!!
Ostatnio edytowane przez Pasik ; 29-05-2010 o 00:35 Powód: Automerged Doublepost
pozdr.Pasik
300V, 30D, 7D, 10-22 usm, 24-105 usm is L4, 70-200 2.8 usm is, 85 1.8 usm, dwa kity,
580 EX II, 420 ex...cdn...
Nie rybaczki. Kajaczek! ;-)
w rogalinku warta fajnie wygląda ;d zwłaszcza widoczki z mostu![]()
W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.
Wlasnie tez chcialem wkleic fotke z rogalinka...przykro mi sie zrobilo jak to zobaczylem...
W tym roku juz bedzie nie do uzytku, nawet jak woda opadnie, to bedzie sprod na maxa.
A mialem tam na ten rok 2 plenery slubne zaplanowane...
u mnie się śmieją że zameiszkałam na linii Puszczykowo- Rogalinek.
Codziennie tam jestem. Do ośrodka leśnego nie dotarłam choć mogłam objechać policjantów ścieżkami przez las,
Na Niwce brakowało wczoraj ok 50-70 cm do przelania..z fotografa przerzuciłam się na funkcję ładowacza piasku do worków.
Najlepiej w topić się w tłum:-)
Cóż łegi rogalińskie to nowa jakość, ogrom wody robi niesamowite wrażenie.
Gdzieś w oddali latające bociany...i śpiew dochodzący z kościoła.." kiedy ranne wstają zorze"
pozdr.Pasik
ja widziałem wczoraj jeszcze 2-3 kolesi przy schodach zaraz przy moście mieli podstawioną łódkę I ŁOWILI RYBY
smacznego
W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.