jak można nie lubić żywca ;-)
Dobra, zwycięzca wybiera markę browaru.
OK, obróbka dowolna, może być wszystko kolor, może być wszystko BW, może być mieszane.
Umowa stoi.
jak można nie lubić żywca ;-)
Dobra, zwycięzca wybiera markę browaru.
OK, obróbka dowolna, może być wszystko kolor, może być wszystko BW, może być mieszane.
Umowa stoi.
Nie marnujcie przestrzeni dyskowej imageshacka, wrzućcie po 5 - i tak głosy ludzie pooddają tak samo![]()
Michał z ostatniego wrzutu pobadają mi się tylko 2 zdjęcia z przygotowań. Całość bardzo przegadana.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
powiem Ci szczerze. że taki komentarz nic nie wnosi do dyskusji, bo ani nie wiem co znaczy "przegadana" ani "bardzo"....
ale dzięki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
hehe....
nad Bugiem.....bardzo fajne miejsce.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pank, ja jeszcze tak dopytam - to, że podoba Ci się 120 to taki zgryźliwy żarcik, tak ?
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 28-05-2010 o 00:10 Powód: Automerged Doublepost
Nie, naprawdę mi się podoba.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Michał chodzi o to, że zdjęcia są przeciętne i jest ich za dużo. To miałem na myśli pisząc przegadane. Inną sprawą jest wrzucać taki materiał na bloga, żeby pary młode miały wgląd w większą ilość zdjęć, a inna wrzucać materiał pod oko innych fotografów. Oko fotografa zawsze będzie dużo bardziej krytyczne. Zdecydowanie lepiej jest obejrzeć materiał składający się z kilku/kilkunastu zdjęć dobrych niż z wielu przeciętnych.
Spójrz tak : zdjęcia 78-82 praktycznie jedno i to samo - wykorzystanie motywu odbicia. Ok młodym tak się zdjęcia oddaje i to rozumiem ale na forum ja wybrał bym max 1. To samo później - 3 zdjęcia pokazujące auto PM - moim zdaniem żadne z tych zdjęć nie jest na tyle ciekawe aby było warte publikacji.
I tak jeszcze kilka razy - to jest przegadanie tematu. Moim zdaniem pod oko innych fotografów lepiej jest pokazać kilkanaście klatek. Mocna selekcja pozwala stworzyć materiał dużo bardziej zwięzłym i zdecydowanie bardziej interesującym. Nie musisz pokazać każdego fragmentu ślubu żeby opowiedzieć całą historię. Nie odbieraj mojej wypowiedzi jako atak bo nie to mam na celuPozdrawiam Szymon
Michał nie nie wszystkie zdjęcia są przeciętne - ale te dobre gubią się w całej ilości.
Kadry które mi się podobają :
79 - fajnie skomponowane
81 - zarówno kadr jak i emocje
88 jest spoko - chociaż ja bardzo nie lubię skosów
94 - dzieciak jest ok
112 - za moment - ale szkoda że nie miałeś czegoś szerszego założonego
117 - dobrze pokazany ruch
Tak jak mówiłem tego jest przede wszystkim za dużoPozdrawiam