Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1467

Wątek: Laptop do zdjęć..

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofr Zobacz posta
    został jeszcze acer...
    ooo nie acera mam teraz i nigdy więcej, co prawda moj ma juz kilka lat i jest z rodzaju najtanszych ale to jest tragedia jakas, ekran klapa sie rusza i zawiasy sa juz luzne, bateria trzyma moze miute czyli obecnie nie trzyma w ogole....;/ nie polecam generalnie....wrr

wiecie jeszcze sie nic nie skonczylpo bo zadnej decyzji nie podjęłam i waham sie baardzo no bo na pewno taki przykladowo asusu jest mocniejszy i wydajniejszy a do tgo z widowsem, na pewno bym na nim mogla sprawnie robic wszystko czego wymagam od koputera, ale.. no wlasnei czy warto obnizyc wymagania parametrowe aby miec sprzet lepszej firmy i jakosci - trzeba isc na jakis kompromis bo na della czy apple z gornej polki to mnie nie stac...;/ jaki ten kompromis bedzie sama nie wiem, wiadomo nowosci i wysokie parametry kusza ale czy ja je faktycznie wykorzystam? to juz inna sprawam moze rzeczywiscie lepiej wziac MBP ale wtedy pozostaje sprawa instalacji windowsa i kolko sie zamyka, oj mieszam strasznie ale straszne mam wątpliwosci i nie moge sie zdecydowac za duzo bym chciala...
    40d | c18-55 IS | c24/2.8 stm

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Pomijając otoczke, czy mowimy tutaj o MBP, Tajwańczyku czy czarnym Chińczyku...

Cytat Zamieszczone przez MagdaS Zobacz posta
    no wlasnei czy warto obnizyc wymagania parametrowe aby miec sprzet lepszej firmy i jakosci
    WARTO

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MagdaS Zobacz posta
    otaki przykladowo asusu jest mocniejszy i wydajniejszy
    Więcej "mega" i "giga" wcale w praktyce może nie przekładać się*na wydajność w pracy.
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów