Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Eeee... A widziałeś tu takich, co zaryzykowali? Jak na razie, ja nie widziałem, ale może coś przeoczyłem.

BTW, 500 zł mniej niż normalnie... Gdzie sprzedają 5dII normalnie za 6.950?
    Napisałem gdzieś, że ktoś kupił? Chodziło mi tylko o to, że nadzwyczaj dużo zainteresowania wzbudziła ta oferta.

Nie 500zł, ale myślę, że za 600zł by się dało:

http://www.allegro.pl/item1038788376...1_213_674.html

Dostajesz towar z pewną gwarancją Canona, sprzęt z normalnego sklepu. Można odebrać osobiście bez problemu też.

Mam do nich blisko, jak chcesz to Ci mogę nawet zdjęcia sklepu zrobić kiedyś;-). Ba, nawet 2 razy widziałem jak u nich ludzi kupowali 5D, zazwyczaj z jakimiś L-kami. Łączna kwota dość porażająca dla takiego amatora jak ja.

Początki nałogu Awatar GhostRider
    Miasto
    Tarnow - okolice

Domyślnie

Ta cena nie jest aktualna, aktualna jest na stronie
    Moje zdjęcia na forum
    7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
    http://jaceklosko.blogspot.com/

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bytheway_r Zobacz posta
    Mam do nich blisko, jak chcesz to Ci mogę nawet zdjęcia sklepu zrobić kiedyś;-). Ba, nawet 2 razy widziałem jak u nich ludzi kupowali 5D, zazwyczaj z jakimiś L-kami. Łączna kwota dość porażająca dla takiego amatora jak ja.
    Dziękuję, to miłe Dziwne kurcze, że jak wpisuje Canon 5d mark II w Szukaj Allegro, to mi nigdy takie oferty nie wyskakują. Może u nich Hazan robił szukajkę...?
    Do Wesołej mam 30 km więc ew. dojazd osobisty nie stanowi problemu. Ale jeszcze raz dziękuje.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez GhostRider Zobacz posta
    Ta cena nie jest aktualna, aktualna jest na stronie
    No tak, kedy kupuję rzeczy nowe, zawsze uzywam "Kup teraz", dlatego takie aukcje mi nie wyskakują...
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 15-05-2010 o 10:16 Powód: Automerged Doublepost
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Hmmm, pewien nie jestem, ale jeszcze niedawno chyba ta cena na stronie też była poniżej 7k zł. Może z racji tych skoków walut podnieśli. Tak czy inaczej, myślę, że jakby coś kupić poza samą 5tką to by zeszli z ceny trochę:smile:.

Uprawnienia umieszczania postów