Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Przesłona a krzyż AF

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Wlasciwie to najlepiej korzystac z 1 punktu af - najlepiej srodkowego, gdyz jest najbardziej dokladny. Wybierajac 1 punkt ustawisz sobie ostrosc na co chcesz i zadne dodatkowe punkty sie nie wlacza. Teraz wystarczy bawic sie przyslona i ogniskowa w celu uzyskania zamierzonego efektu
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Vicek
    Guest

Domyślnie

Poszedłem za Waszymi radami i nawet się udało bo wreszcie zajarzyłem o co chodzi i teraz jest dobrze... Uparłem się na to, bo właśnie nie chce zdawać się na łaskę puchy.. jak to robi 90% społeczeństwa, dzięki za pomoc

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vicek Zobacz posta
    Poszedłem za Waszymi radami i nawet się udało bo wreszcie zajarzyłem o co chodzi i teraz jest dobrze... Uparłem się na to, bo właśnie nie chce zdawać się na łaskę puchy.. jak to robi 90% społeczeństwa, dzięki za pomoc
    Tylko "amatorzy"
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    Wlasciwie to najlepiej korzystac z 1 punktu af - najlepiej srodkowego, gdyz jest najbardziej dokladny.
    W przypadku korpusów posiadających wszystkie punkty AF typu krzyżowego jest to praktycznie bez znaczenia którym punktem AF operujemy - wszystkie są praktycznie tak samo dokładne.
    EOS + Speedlite

Uprawnienia umieszczania postów