ten zestaw z mojego linku kosztuje 450PLNów. 3 razy więcej niż Pattern 83, ale nie musisz nic doszywać itd. a komfort duuużo lepszy. no i nie wygląda tak zabawnie jak zestaw z army-shopu IMHO.
ten zestaw z mojego linku kosztuje 450PLNów. 3 razy więcej niż Pattern 83, ale nie musisz nic doszywać itd. a komfort duuużo lepszy. no i nie wygląda tak zabawnie jak zestaw z army-shopu IMHO.
jaki lens case lowepro na 100 macro L ? myslałem o 1 lub 1N powinno pasowac, ale wole zaytac, czy ktos taki ma na to szkiełko?
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
ja do focenia w ruchu mam pas lowe z 3 lenscase'ami i puchem 60 a jak potrzebuję zabrac więcej to jeszcze dopinam toploadera
pattern tylko do biegania po lesie bez aparatu ew z korpusem i jedną stałką w dużej kieszeni bocznej
Taktyczne kamizelki z wyposażeniem standardowym mi nie pasują ani ułożeniem ani krojem głownie dlatego że są przystosowane dla praworęcznych poza tym kieszenie ułożone są a wysoko
BTW w innych kamizelkach modułowych mam czasami przyjemność pracować ale aparat i tak na pasie poniżej kieszeni kamizelki
dobieraj tak aby jak masz normalnie założoną osłonę p.słoneczną kuźno wchodził do LC bez potrzeby wpychania go - to bardzo ułatwia pracę
Witajcie,
garść przydatnych informacji co wchodzi (i jak, z osłona/bez) do poszczególnych Lens Casów jest tu
Owszem. Pod warunkiem, że nie kupuje się od polskiego dystrybutora...
Mniej więcej za tyle kupiłem coś takiego w Mexico City (owszem, pordukty Newsweara są "hecho en Mexico").
Nasz dystrybutor liczy sobie +50% do ceny.
Ale samo rozwiązanie genialne. I pojemne - mieści się do niego 70-200/2.8, 4 mniejsze szkła, lampa, puszka z gripem i drobne duperele (karty, baterie etc.).
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa