joł,kucza, micles, allgsm, vites (i inni czepialscy:P) napiszcie co sądzicie, co poprawić
joł,kucza, micles, allgsm, vites (i inni czepialscy:P) napiszcie co sądzicie, co poprawić
a co sądzicie o Tym?
350d+50/1.8 @ 2.5 + blenda srebrną stroną.
Pozdrawiam
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Orlen : wygląda na to, że na szkle ci jakaś kropelka wody się ostała (jaśniejszy obszar, którego środkiem jest zapięcie od zamka kurtki). Do tego starałbym się zrobić tak, by nie było tej belki na dole. Reszta cacy.
Bruckner : ciąć niżej. Góra lekko nad brwiami (tak gdzieś 2-3 szerokości brwi od brwi), a dół - piersi zostawić prawie całe bądź całe (nie wiem jak to tam dalej wygląda). No i prawe ramię z tyłu ciemne. Reszta cacy.
ja również jedno dorzucę
"Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"
Hej,
to chyba pierwszy mój post na forum więc się przywitamI poddam ocenie co dzisiaj napłodziłem
Do tej pory fotografowałem głównie landszafty i architekturę, teraz po raz pierwszy wziąłem kogoś w plener z premedytacją zrobienia kilku portretów... A oto co z tego wyszło
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
5,6,7 fajne.
http://strony.toya.net.pl/~adaskom/forum.JPG
Opieprzać, opieprzać ! Oczy celowo opuszczone. Za resztę opieprzać.Zdjęcie robiłem na szybko z C 70-300 IS aby przekonać klienta do zakupu. Chyba podchodzę to tego zdjęcia za bardzo osobiście, bo mi się podoba. Jestem ciekaw Waszej opinii.
Pozdrawiam
Rozumiem że modelka z lewicy?? Nie ma jak oświetlić twarz czerwonym odbiciem od koszuli![]()
Skasowali mi ;(