Strona 117 z 345 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127167217 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 161 do 1 170 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Taki był pomysł. Ramiona jeszcze specjalnie dopchane gąbkami (nie wiem jak to się zwie...).

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Ale pomysł na co? konkretnie napisz, bo nie łapie koncepcji. Chyba, że chodziło o "ładna dziewczyna też może wyglądać brzydko"

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cóż... Na koncertach takich póz nie zaświadczysz. Fashion mój drogi, fashion
    Jest to kontrowersyjne, przyznaję. Czy mi się podoba? Tak w miarę. Zawsze coś nowego. Za chwilę będą i takie zwyklejsze.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

To nie "faszyn", a "football amerykanski"
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Cóż... Na koncertach takich póz nie zaświadczysz. Fashion mój drogi, fashion
    Mój bliski przyjaciel zajmuje się tylko portretem i głównie fashion. Prawie codziennie podsyła mi zdjęcia do oceny, więc troche się tego naoglądałem
    Jest to kontrowersyjne, przyznaję. Czy mi się podoba? Tak w miarę. Zawsze coś nowego. Za chwilę będą i takie zwyklejsze.
    Ej, czy podoba czy nie, ni emoja sprawa. Ale odpowiedz na pytanie, jakie dokładnie były zamierzenia i cele. No bo chyba, nie było to na zasadzie "kobieta z gąbkami"? Opowiedz o pomyśle...

PS. A dinderi ma racje

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie rozumiem sensu opisywania zamiaru/pomysłu. Czy Gudzowaty wysyłając foty na WPP pisze, że "a bo ja to chciałem pokazać to i to i to. Mam nadzieję, że to widzicie. Widzicie?"

Pomysł na zdjęcie był taki jaka jest realizacja i efekt, więc jak zdjęcie się wam nie podoba, to znaczy, że pomysł był do kitu.

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ona na pewno stoi przodem?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ups, za dużo kompentarzy przede mną się pojawiło
    Ostatnio edytowane przez MatusP ; 04-05-2010 o 15:11 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Micles, ale zdjęciom Guzowatego nie potrzebna jest instrukcja obsługi. Się patrzy, się wie.
    A patrzac na to zdjęcie, sie człowiek zastanawia, czy to modelka, czy fotograf postradał zmysły. A moze to znak nowej mody, której jeszcze ulica nie widziała i dlugo nie zobaczy - efekt geniuszu pokroju co najmniej miszcza Arkadiusa...

Micles, mam wrazenie, ze starasz sie na sile znaleźć sposób, by zadziwić, zaszokować. Spróbuj porobic zdjęcia dla samego siebie, nie myśląc o forum CB i ew. sławie wielkiego fotografa. Sfotografuj kogoś, cos, co wywołuje w Tobie silne uczucia. Nie dorabiaj do tego ideologii, daj się ponieść chwili. Najwyżej wkleisz potem kilka "albumowych fotek", ktore moze ktos mało znaczacy, zleje. Tobie to bedzie powiewać, bo i tak bedziesz wiedzial, ze to zdjęcie podoba sie przede wszystkim Tobie. A to jest najważniejsze.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Nie rozumiem sensu opisywania zamiaru/pomysłu. Czy Gudzowaty wysyłając foty na WPP pisze, że "a bo ja to chciałem pokazać to i to i to. Mam nadzieję, że to widzicie. Widzicie?"

Pomysł na zdjęcie był taki jaka jest realizacja i efekt, więc jak zdjęcie się wam nie podoba, to znaczy, że pomysł był do kitu.

Gudzowaty potrafi wykonać zdjęcie tak, ze nie trzeba pytać oto jakie miał zamierzenia. Tutaj po prostu kwestia do rozpatrzenia jest taka, czy pomysł był niezly tylko wykonanie kiepskie, czy moze pomysl sam w sobie byl sensu. No wybacz, ale ciezko doszukac sie w tym jakiegkolwiek pomysłu dla mnie. To już łądniej te beta z drzewami z tyłu wyszła...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Fashion się nie podoba, to będzie nuda :

418.

Lepiej?

Strona 117 z 345 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127167217 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów