Owszem, jest nawet więcej niz jedno fajne zdjęcie
Wciąż nie zadzwoniłbym zapytać o cene, ale zdecydowanie jest lepiejMoże kwestia gustu. Nawiązując do klasycznej wojny oskarkowego z habakukiem...Twój styl jest bardziej oskarkowy, a ja wole jednak habakukowy
![]()
Obaj raczej robią lepsze zdjęcia ode mnie, ja znam swoją duza wadę jesli chodzi o plener, zdecydowanie za wasko kadruje, i musze to zmienic.
Adam robi fantastyczne zdjecia, razi mnie tylko ilosc zdjec B&W z ceremoni, dla mnie to pojscie na latwizne, ja praktycznie odchodze od nich calkowiecie.
Ćwicz, ćwicz. Widać duży progres po tym updejcie. Owszem, obaj robią lepsze zdjęcia, ale jednak jakiś styl widać gdzie podążasz.
Nie dam Ci żadnych rad, bo ani nie zrobiłem w życiu ślubu, ani nie znam się na fotografii
Rade, moge Ci dac co do samej strony. Jest brzydka i ten flash też troche dziwnie działa
Widziałem też niestety kilka koszmarków. Np. takie zdjęcie z kościoła...z głównego korytarza czy jak to się mówi w stronę ołtarza, lekko przekrzywione. Z kolorami jakbyś użył kolorowego filtru ala pseudosepia z PSa...to napewno Twoja robota?
PS. Ja bardzo lubie BW, ale rzeczywiscie...zgadzam sie co do stwierdzenia o ceremonie u habakuka