Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Domyślnie

http://www.allegro.pl/item1010358993..._70_200mm.html

Conrado sprzedał ostatnio ten obiektyw a teraz sprzedaje ponownie. Wniosek jest jeden nie sprzedał go tylko podbił celowo cene tak by nie sprzedać go zbyt tanio według niego. Oj chyba trzeba będzie ukrucić ten jego proceder

Uzależniony

Domyślnie

A na czym polega sposób działania słynnego Conrado? Skupuje bite obiektywy, szpachluje je i sprzedaje jako takie w których "nic nie stuka, nic nie puka"?

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    A na czym polega sposób działania słynnego Conrado? Skupuje bite obiektywy, szpachluje je i sprzedaje jako takie w których "nic nie stuka, nic nie puka"?
    Najprawdopodobniej tak. Sprzedawałem niedawno tanio obiektywy, które były już trochę podniszczone, o czym uczciwie pisałem w ogłoszeniu. Dostałem propozycję na priva od Conrado, że kupuje poza aukcją ze cenę wywoławczą + coś tam. On sprzedaje poza aukcją i kupuje poza aukcją. Oczywiście nie zgodziłem się
    Pewnie po wszystkim pojawiłyby się na allegro jako nówka nie śmigane.

Bywalec Awatar bernard78
    Miasto
    Łask

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubi78 Zobacz posta
    http://www.allegro.pl/item1010358993..._70_200mm.html

Conrado sprzedał ostatnio ten obiektyw a teraz sprzedaje ponownie. Wniosek jest jeden nie sprzedał go tylko podbił celowo cene tak by nie sprzedać go zbyt tanio według niego. Oj chyba trzeba będzie ukrucić ten jego proceder
    ON JEST DOBRY.... JAK NOWY!!!
    PRAKTYCZNIE NOWY... tylko, że kod produkcji to S czyli 2004!!
    użyty dwa razy... po bagnecie widać że do nowego mu dużo brakuje....
    Canon 7D mk II + TAMRON 17-50 2.8 VC + C24-105 4 L IS + C70-200 2.8LIS + SIGMA 100-300/4 DG + SIGMA 50/1.4 EX DG + 50/1.8II + SIGMA x1.4 APO + Manfrotto 055XPROB + Manfrotto 804RC2
    SZUKAJKA Canon-Board

Uprawnienia umieszczania postów