Też jestem chętny. Im wcześniej tym lepiej.
Też jestem chętny. Im wcześniej tym lepiej.
Nic nie pasujeWolałbym jakieś opuszczone coś, w stylu miejsc które już odwiedziliśmy, żeby można było we wnętrzach trochę cienia złapać. Budomel odpada, na Szarych Szeregów ostatecznie, ale już tam byłem przy okazji ostatnich zdjęć.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ok, mamy :
2 modelki (fajne)
godz. 10 jeszcze nie wiadomo, gdzie zbiórka
Fotografów:
1. Ja
2. Micles
3. Mxw* ?
Brakuje jeszcze ze 2 osoby![]()
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 17-04-2010 o 12:47 Powód: Automerged Doublepost
O obiektywach wiem prawie wszystko
ja właściwie od rańca jestem wolny to bardzo chętnie, zima strasznie mnie ogoliła z portretów więc łapię się na to, mam nadzieje że wymagania sprzętowe nie są wygórowane ? bo u mnie, no to co w stopce![]()
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
hm hm szkoda ze dzisiaj tego nie robicie
jeszcze pomyślę ale może wpadnę jutro
W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.
Ja chętny, godz. 10 obojętnie gdzie![]()
sprzęt: CANON 5DII + 35L + 85 + 135L + 580
dobra wstępnie mnie zapisz
Ja też! Co prawda 9.00 byłaby lepsza. Na pewno do około 12 chętnie pofocę, weź tylko samyanga 14mm i od razu zeszyt z rezerwacjami na niego ;-)
P.S. w razie co to 8mm mam więc nie musisz brać żadnej nówki jeżeli chce ktoś po testować(Chris_11 np.) to jak najbardziej udostępniam swoją ;-) Moja jest ostra z obu stron równo mocno - nie tak jak niektóre opisywane na forum sztuki co mają słabszą lewą stronę, także nie musisz się martwić o jakość ;-)
@Czapa o sprzęt się nie martw, mogę Ci pożyczyć 40D, a szkieł też na pewno brakować nie będzie ;-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
ja też chętna! jak najbardziej!
ja bym chciał 85 1.4 samyanga podpiąć+ może fisza na kilka zdjęć
jeżeli o mnie chodzi to uroczystości pogrzebowe raczej mnie nie interesują
Dobra, Steady, Madcow i Goomis wg kolejności zgłoszeń + Ja i Micles. Na 2 dziewczyny to i tak za dużo.
PS. ma ktoś głowicę statywową ? Wezmę 2 lampy, + parasolki + dużą blendę + lampki ciągłe, ale te ostatnie raczej we wnętrzach tylko przydatne.
PS. 2 Zbiórka godz. 10, tylko zastanówmy się gdzie jedziemy![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko