Wypas wypasem Cichy Cichym a dodać coś trzeba
Wypas wypasem Cichy Cichym a dodać coś trzeba
Jak na mój gust i mojego monitora ta pani ma twarz jak skorupka od jajka. Różowa i świecąca. Dziwne, bo policzki i szyja już są OK. Może to od tych lamp tak się zaróżowiła ?![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
cholera, wirusy mi kompa zżarly i tylko w pracy moge popatrzec na cichego-magika. ta nowa seryjka zdjec pozamiatała. swietnie wykorzystales urodę Olgi.. mniej wiecej tak jak ja próbowałem nie do końca udanie
jak juz wygram z wirusem.. tez cos dorzuce.. ale teraz to juz wstyd![]()
Masz rację a w oryginale jeszcze bardziej się świeci i jest różowaJak na mój gust i mojego monitora ta pani ma twarz jak skorupka od jajka.![]()
niestety.. dobranie odpowiedniego koloru skóry to wciąż dla mnie trudna rzecz..
a widze ze czasem obróbka jest tym co ze zwyklego zdjecia robi cos od czego ciezko oderwac wzrok![]()
qrde, cichy cichym, ale to przecież marek ze spaślakiem przyszly i zrobyly te foty
no widzisz, ma-sa-kra
![]()
![]()
no właśnie
he, he, każdy teraz się tłumaczy jak może :wink:
ale mimo to postaram się wrzucić coś wieczorem
jedno co mogę powiedzieć, to tylko to, że - wobec ostatnio intensywnych spotkań foto - świetnie działa mój programik fotoloader i pięknie zrzuca fotki na dyski
tak tylko chciałem się czymś pochwalić...
pozdro.,
m.
http://img27.imageshack.us/img27/4779/qbeit2.jpg
O obiektywach wiem prawie wszystko
Tak podmieniłem niestety info nie mogę dodać bo nie można edytować.Róż zniknął, więc mniemam , że podmieniłeś
Dzięki właśnie nad tym pracuje. Zazwyczaj dopieszczam zdjęcia przedmiotów i ciągle uczę się patrzeć na ludzi.U mnie po zdjęciu worów pod oczami i świecenia skóry wyglądałoby to tak: