Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 92

Wątek: Jakie polecacie fotolaby internetowe?

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ariene Zobacz posta
    Po długich poszukiwaniach dobrego labu trafiłam dziś do Relax Foto i na tym zakończę poszukiwania - w końcu znalazłam lab, który z moich zdjęć poddanych eksperymentalnej obróbce oddał mi foty jakich oczekiwałam, a nawet lepiej :P
    Papier kodak endura. Jeśli zdjęcia mają trafić w wymagające ręce, to warto zapłacić odpowiednią cenę.
    Tylko że nigdzie nie mogę znaleźć słowa o profilach do tych papierów. Jak to wygląda?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez artur678 Zobacz posta
    Zdecydowanie www.vertis.pl
    Za to tutaj pełna gama. Chyba wypróbuję! :-)
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 05-03-2010 o 18:59 Powód: Automerged Doublepost
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur678 Zobacz posta
    Zdecydowanie www.vertis.pl
    Odebrałem dziś pakiecik testowy z labu.
    I powiem szczerze - jest nieźle! To jak na razie najlepszy lab jaki testowałem. Pełne oprofilowanie, odbitki wykonałem w dwóch formatach, na błysku, na półmacie i na perlistym. Na dzień dzisiejszy polecam. A testowałem różne, polecane na forum również i nie chcąc robić antyreklamy innym - nie spełniły moich oczekiwań. Krótko - polecam się oprofilować pod vertisa i próbować samemu.

Uzależniony
    Miasto
    Bieruń

Domyślnie

Ja mogę polecić Fuji w Tychach (nie wiem jak inne Fuji), ale próbowałem Fotonet kiedyś i było chyba ok, ale ostatnio w Fotonecie wyszły koszmarnie. Obsługa spoko, ale niestety sam pan przyznał, że rozrzut jakościowy jest dosć duży...ale nieważne, może coś mieli nie tak. Nie wiem jak teraz, ale zostaję przy Fuji Przynajmniej czarno-biały jest czarno-biały.
    Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5

Coś już napisał

Domyślnie

vertis.pl :-D

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

http://www.ankaralab.com, maja profile, niesamowita jakość i b.dobre ceny, jedyny minus jaki widzę to czasami chyba ciut ciemnawe od nich wracają ,monitor mam skalibrowany ale pod ten lab robie zdjęcia troszke jaśniej. Polecam
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Domyślnie

diprint.pl :-D

- papier rewelacja
    - barwy rewelacja
    - bardzo miły kontakt, udostępniają profile

jestem baaaaardzo zadowolony

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź
    Entuzjastyczny Neofita

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diplo Zobacz posta
    http://www.ankaralab.com, maja profile, niesamowita jakość i b.dobre ceny, jedyny minus jaki widzę to czasami chyba ciut ciemnawe od nich wracają ,monitor mam skalibrowany ale pod ten lab robie zdjęcia troszke jaśniej. Polecam
    Raczysz żartować. Puść b/w to się zdziwisz. Mają zarąbiste zafarby, a profile owszem są, ale do innych papierów niestety. Jak dla mnie to kompletna kiszka.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Staszów

Domyślnie

Polecam lab Tomka Kowalskiego: http://www.kooperacja.fotobajka.com/ - oprofilowany lab, pełen profesjonalizm.

Dopiero zaczyna Awatar Erg

Domyślnie

Jak wyżej ^^ Dodam tylko jeszcze że, przynajmniej w moim przypadku, każde zamówienie realizowane było wręcz ekspresowo. Cena też bardzo korzystna. Polecam Fotobajkę

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów