Pokaż wyniki od 1 do 10 z 115

Wątek: 1d markII vs 50D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    A pisać chce ci sie? Szczerze, to troche to jest osłabiające. Nie szanujesz czasu innych
    bez przesady z tym szacunkiem. Zwyczajnie zanim znajde tego typu info minie sporo czasu a w sumie nie bedzie wiadomo czy jest to kwota aktualna. Moze ktos zna te obecna. Na Zytnia teraz nie zadzwonie, bo jest juz pozno.

btw. startujesz na moderatora?
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    bez przesady z tym szacunkiem. Zwyczajnie zanim znajde tego typu info minie sporo czasu a w sumie nie bedzie wiadomo czy jest to kwota aktualna. Moze ktos zna te obecna. Na Zytnia teraz nie zadzwonie, bo jest juz pozno.
    Również ta podana przez kogoś wcale nie musi być już aktualna. Aż tak Ci się piekli, żeby do jutra nie poczekać z telefonem (które i tak nie planowałeś wykonać)?

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    btw. startujesz na moderatora?
    Nie, ale rozumiem że mam już Twój głos

Zwyczajnie staram się ludziom pomóc, zresztą w ostatnim czasie odpisałem na kilka/kilkanaście Twoich pytań/wątpliwości i powinieneś o tym wiedzieć. W 95% odpowiedzi na Twoje pytania są na tym forum czy ogólnie w siecii. Ale to nie problem odpowiedzieć raz jeszcze. Przykre jest jednak jak ktoś nie ma ochoty nawet zainteresować się tematem i działa na zasadzie hinuskiej. Ot. Tyle

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Nie, ale rozumiem że mam już Twój głos

Zwyczajnie staram się ludziom pomóc, zresztą w ostatnim czasie odpisałem na kilka/kilkanaście Twoich pytań/wątpliwości i powinieneś o tym wiedzieć. W 95% odpowiedzi na Twoje pytania są na tym forum czy ogólnie w siecii. Ale to nie problem odpowiedzieć raz jeszcze. Przykre jest jednak jak ktoś nie ma ochoty nawet zainteresować się tematem i działa na zasadzie hinuskiej. Ot. Tyle
    Masz, masz. Tak odpowiedziales mi juz wiele razy i za to Ci dziekuje. Ja przeszukuje forum wielokrotnie i czesto znajduje odpowiedzi na moje pytania. Czasem jednak warto zapytac mimo iz watek gdzies tam juz byl, zeby uzupelnic informacje. W zasadzie z tego co widze to 90% userow zadaje pytania, ktore juz byly.. zwlaszcza w tym dziale.
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

jednak stare powiedzenie nie kłamie - jak raz spróbujesz jedynki, to już nie będziesz chciał innego aparatu!
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów