lee gdzie fotka ? ;]
lee gdzie fotka ? ;]
no comment...
Pognieciona kieca i coś nie tak z jej lewą stroną twarzy. Podoba mi się za to samo podkreślenie figury kiecą (zamkiem i kontrastem kiecy z tłem)
siedzę na laptopie więc za dużo nie napiszę
fajny make-uppodobnie jak micles, podoba mi się podkreślenie jej figury przez sukienkę
![]()
o kurde
jak z bajki
Po długiej przerwie, pierwsze w życiu studyjne:
167.
modelka: Karolina W
makeup: Kasia
stylizacja:Kasia W
liczę na konstruktywną krytykę, jak zwykle![]()
Prawe to niczym z cyklu "Jeden przedmiot nie pasuje do pozostałych. Zgadnij który". Ciuchy wg mnie kompletnie nie pasują jako całość i nie wiem czego powinno nie być, żeby było lepiej (wiadomo, stanika, ale to nie to). Skłaniam się albo do spódniczki, albo legginsów.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
.
!!!EKSTRAŁĄCZENIE!!!
Na lewym za mało stanika żeby był sens go w ogóle pokazywać. Pozatym całkiem najs foty! Przede wszystkim w końcu coś całkowicie dobrego technicznie![]()
Ostatnio edytowane przez micles ; 13-04-2010 o 22:27 Powód: Automerged Doublepost
mnie też to jakoś nie pasuje w ubiorze do końca, z tymi ciuchami, ale albo to, alob to
ogólnie to cieszę sie, ze zyjeszlubię twoje zdjęcia,..
cześć,
Ja zawsze najwyżej cenie merytoryczne odpowiedzi a jako że mam chwilkę czasu to zabawiłem się w krytyka(zwracam uwagę na "
" )
Postać z lewej nie ma lewego ramienia
1 - światło kontry rozlało się na policzku
2 - podobno ta strona dłoni jest "brzydka"i lepiej jej unikać
3 - kontra przepala wszelkie detale w tym obszarze
4 - każda, nawet bardzo szczupła osoba, może zyskać jeżeli zostanie poproszona o wciągnięcie brzucha
5 - przepalone
6 - skręcona skóra
7 - wydaje mi się że modelka ma lewe oko mniejsze niż prawe
7' - wzrok modelki nie jest skierowany w obiektyw, ani w żaden róg
8 - kadrowanie w środku łokcia
Oczywiście ja mam małe doświadczenie i łatwo się krytykuje kogoś ale ja zawsze wolałem jak mi ktoś konkretnie odpowiada
Pozdrowienia,