Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Eos 500D + 18-55 IS - upadek, error 01

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar szymekgd
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sphinks Zobacz posta
    No właśnie nie posiadam, dlatego napisałem, że chętnie spotkam się z kimś z Wawy, kto poświęci mi 20 minut właśnie w celu podpięcia innego szkła i sprawdzenia, czy body jest ok.

Kurcze, takie duże forum, naprawdę nikt nie znajdzie chwili czasu?
    Hmm..A moze prosciej podejsc do sklepu i podpiac cos z polki?
    CANON EOS 40D z dodatkami

Awatar sphinks
    Miasto
    WWA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WiatruMistrz Zobacz posta
    Napewno są spotkanie gości w wawie plenerowe to sie umów i już , po drugie to masz bardzo duże szczęście że straciłeś tylko KITA bo C550D to tani nie jest, używke wyrwiesz jak coś za 250-300zł.
    Tzn. tak gwoli ścisłości to aparat nie jest mój, a mojej dziewczyny i to ona go upuściła (uparła się, że pojedzie z nim na święta, mimo, że nie ma jeszcze futerału, zawinęła w kurtkę i przy wyjmowaniu z samochodu o tym zapomniała). I to jest 500D. A upadek to przypadek - można się bardzo starać, ale jak ktoś ma pecha, to i tak wcześniej czy później spadnie... W każdym razie też uważam, że upadł szczęśliwie, o ile tylko body okaże się faktycznie w 100% sprawne. A co do spotkań plenerowych - no niby coś się szykuje w ten weekend w Wawie, ale ja w weekendy pracuję więc nie za bardzo mi to pasuje. No i nie ukrywam, że zależy mi na czasie.

Cytat Zamieszczone przez szymekgd Zobacz posta
    Hmm..A moze prosciej podejsc do sklepu i podpiac cos z polki?
    Hmm, nawet o tym nie pomyślałem. Może dlatego, że takie podpinanie nowego sprzętu w sklepie jakieś nierealne mi się wydaje. No ale dzięki za podsunięcie pomysłu - zaraz zadzwonię do najbliższego Fotojokera i zapytam o taką możliwość.
    Canon EOS 500D + 18-55 IS od paru dni...

Uprawnienia umieszczania postów