Pokaż wyniki od 1 do 10 z 836

Wątek: D700 kontra 5D, 5DMkII

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar UrGuR
    Miasto
    Wronki

Domyślnie

U nas w szkole tez robił jakiś koleś z D700 i 24-70 i podobnie, gdy zobaczyłem odbitke, to myślałem, że sie załamie. Mogli mi dać te foty do zrobienia. Dodam, że ten u nas nie miał żadnych lamp, więc miał łatwiej.
    https://www.flickr.com/photos/marcinmichalowskipl/
    C5DII + S24/1.4 Art + C50/1.8 STM + C85/1.8 + 24-105/4 L IS + T70-300 USD VC

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UrGuR Zobacz posta
    U nas w szkole tez robił jakiś koleś z D700 i 24-70 i podobnie, gdy zobaczyłem odbitke, to myślałem, że sie załamie. Mogli mi dać te foty do zrobienia. Dodam, że ten u nas nie miał żadnych lamp, więc miał łatwiej.

No to może byś pokazał prawidłowo naświetloną przez siebie fote bo ino gadacie gadacie a nic z tego nie wynika
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UrGuR Zobacz posta
    No i co przez D700 znowu to tak wyglądało?Przestańcie trollować bo się słuchać nie da.W 100% to wina najsłabszego ogniwa które wali w jpg, zdjęć nie ''dotyka'' i oddaje taką manianę trzepiąc z ludzi kasę.

Sam mam teraz D700 (miałem 5D + jasne stałki) i nie dam sobie powiedzieć,podczas obróbki uzyskuję takie same efekty co z 5D.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Uprawnienia umieszczania postów