Strona 148 z 224 PierwszyPierwszy ... 4898138146147148149150158198 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 471 do 1 480 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Dopiero zaczyna Awatar beniamin2

Domyślnie

żeby mieć statystycznie rozeznanie jaka część z jakiej diecezji
    było na początku dnia 2
    .....uczciwie tyram na szczęście

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta
    Byłem w Łodzi w sobotę - jak dla mnie zmarnowany czas i pieniądze a tak naprawdę nie daje nam to za wiele... A już na pewno nie z samej wiedzy.
    Dla mnie po prostu kolejna możliwość wyrwania kilkunastu tysięcy dla diecezji dwa razy do roku...
    W Opolu omowili szczegolowo to co w linku (zreszta dawali tez to w formie drukowanej) - http://www.kuria.gliwice.pl/czytelni...x.php?numer=05
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Bywalec Awatar blazejs
    Miasto
    Czechowice-Dziedzice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maczik Zobacz posta
    Ja do Katowic pofatygowałem się aż z Wlkp. przeoczyłem listopadowy kurs w Gnieźnie i grudniowy kurs w Poznaniu więc przebolałem nawet to, że przyszło mi noclegować w tym zacnym mieście... teraz pozostaje mieć tylko nadzieję, że to osobliwe zaświadczenie (tylko imię i nazwisko... po kie licho było adres podawać?) będzie funkcjonować w moich okolicach
    Mam nadzieje Mnie czekaja w przyszlosci 2 sluby u rodziny w Wielkopolsce
    2 EOSy (jeden na film), pare dalmierzy, troche szkla...
    Blog: http://blazejstrazak.blogspot.com/ | Artscape

Domyślnie

maczik Adres chyba do informacji kurii. Jak się ktoś poskarży na ciebie to żeby wiedzieli gdzie wysłać list z informacją o cofnięciu Zaświadczenia . Osoba która prowadziła szkolenie w drugi dzień to Ks.Dr Grzegorz Strzelczyk.

Pełne uzależnienie Awatar gavin
    Miasto
    Czeladź

Domyślnie

dalibyście foto jak te zaświadczenia wyglądają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deejay24h Zobacz posta
    maczik Adres chyba do informacji kurii. Jak się ktoś poskarży na ciebie to żeby wiedzieli gdzie wysłać list z informacją o cofnięciu Zaświadczenia . Osoba która prowadziła szkolenie w drugi dzień to Ks.Dr Grzegorz Strzelczyk.
    pewnie masz rację... zastanawiałem się tylko jak się ma to zaświadczenie, na którym widnieje tylko imię i nazwisko - do zaświadczeń ze zdjęciem itp., które praktykowane są w wielu innych miejscach
    Ks.Dr Grzegorz Strzelczyk... heh - gdyby takich duchownych było więcej pewnie miałbym zupełnie inny stosunek do Kościoła... niesamowity facet

Bywalec Awatar simon83
    Miasto
    Września

Domyślnie

Świdnicki kurs zakończony. 5 godzin opowiadania z przerwami na kawę i ciasteczko. Mimo, że wiele ten kurs nie wniesie do mojego stylu pracy (większość przedstawionych zasad znam i stosuję), uważam że warto było. Organizacja bez zarzutów.
    Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
    Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simon83 Zobacz posta
    Świdnicki kurs zakończony. 5 godzin opowiadania z przerwami na kawę i ciasteczko. Mimo, że wiele ten kurs nie wniesie do mojego stylu pracy (większość przedstawionych zasad znam i stosuję), uważam że warto było. Organizacja bez zarzutów.
    Zagadnienia praktyczne: fotoreporter Dariusz Gdesz - Polska The Times i fotoreporter Tomasz Pietrzyk to po prostu jakiś dramat. Zamiast przekazać to co w temacie, czyli zachowanie się podczas liturgii to opowiadali dlaczego warto archiwizować zdjęcia i inne mało istotne bzdury. A praktyki zero. Słyszałem że tłumaczyli się później że i tak każdy wie jak zachowywać się w kościele wiec dlatego o czym innym nawijali??: No więc po co ich obecność tam? Ja autentycznie czekałem najbardziej na ich występ żeby coś dowiedzieć się od "profesjonalistów" i nie dowiedziałem się. Natomiast jak dla mnie to księża wyłożyli temat ze swojej strony bardzo dobrze.
    Ale papier już jest i teraz czekać aż pocztą przyślą plakietki

Bywalec Awatar Skylines
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Gdzie w Szczecinie można się dowiedzieć o terminach kursów. Czy jest jakaś strona netowa z mozliwością zapisania się ?
    EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Czy ktoś w Lublinie wybiera się? 24-24 kwietnia br? Wiadomo jak z miejscami? Ofiara? itp.
    Dzięki za info
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Strona 148 z 224 PierwszyPierwszy ... 4898138146147148149150158198 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów