Strona 22 z 50 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 498

Wątek: Canon-Board.OnAssignment - ostatnia szansa!

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja dziękuję wszystkim uczestnikom za 1 rundę :-D
    Osobiście glosowałem na 7 - fajnie uchwycone, ma coś w sobie :-)
    Mam jeszcze taką małą myśl dla reszty zaangażowanej w zabawę. Moja fota miała w zasadzie nie powstać :-P Ten pomysł nasunął mi się jako pierwszy i właściwie jedyny :-P Miałem moment, w którym uważałem, że jest głupi i chciałem nic nie dawać - bo czasu już nie było żeby wymyślić i zrobić coś innego. No ale spiąłem się, zrobiłem i wysłałem fotę w ostatniej chwili no i proszę :-D Także wniosek z tego taki żeby się nie poddawać ;-)
    Życzę udanych kadrów w bieżącym temacie ;-)
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A może wydłużcie sobie te terminy ? Zdjęcia będą lepsze, zabawa ciekawsza, tak sądzę.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    A może wydłużcie sobie te terminy ? Zdjęcia będą lepsze, zabawa ciekawsza, tak sądzę.
    Byłbym za. Tydzień to często za mało, żeby zrobić jakiekolwiek zdjęcie zgodne z tematem, a co dopiero zdjęcie dobre.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leCoq Zobacz posta
    @Sergiusz - tak szybkie tempo sprawia że ciężko jest za każdym razem zrobić zdjęcie, a skoro efekty takie cienkie, to może pokaż swój pomysł na temat? Naprawdę chcę się uczyć

A poza tym - mała dyskusja o zdjęciach z poprzedniego tematu chyba byłaby na miejscu - fajnie zobaczyć co inni sądzą i samemu wypowiedzieć się zarówno na temat swojego zdjęcia jak i prac innych.

A co do nowego tematu - w tym tygodniu zdążę na pewno!:]
    Takie tempo jest dobre do łapania pcheł a nie do robienia zdjęć z czym się zgadzam w zupełności. Jeśli konkurs ma mieć charakter edukacyjny to temat nie tylko figurował by jako puste hasło ale dobrze jak by prowadzący napisał wprowadzenie w jego arkana. A tak patrząc z boku to odnoszę wrażenie, że całość jest chaotyczna a do tego na łapu capu. Nie wiem cóż by się stało aby zapodać tematy z góry na miesiąc lub dwa aby uczestnicy mogli odpowiednio się przygotować?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    W gazecie dostaje się nawet i kilkanaście tematów na dzień i jak nie ma ciekawej foty, to gromy lecą z nieba

Aczkolwiek nieco podzielam też wasze zdanie, widać, że uczestnicy nie wyrabiają.

To co, rozciągamy jednostkę czasu do dwóch tygodni? Jak uzyskam >50% poparcie ze strony uczestników, to zmieniamy.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Patrząc z boku, wydaje mi się, że lepiej zamiast wydłużać czas pomiędzy kolejnymi tematami, to dać dłuższy czas od ogłoszenia tematu do publikacji zdjęć (np. miesiąc bo dwa tygodnie to też mało), ale utrzymać tygodniowe tempo dawania nowych tematów, zdjęcia więc też będą co tydzień. Dzięki temu będzie i ciekawie i więcej czasu na zastanowienie nad tematem.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Patrząc z boku, wydaje mi się, że lepiej zamiast wydłużać czas pomiędzy kolejnymi tematami, to dać dłuższy czas od ogłoszenia tematu do publikacji zdjęć (np. miesiąc bo dwa tygodnie to też mało), ale utrzymać tygodniowe tempo dawania nowych tematów, zdjęcia więc też będą co tydzień. Dzięki temu będzie i ciekawie i więcej czasu na zastanowienie nad tematem.
    No to jest lepsze rozwiązanie. Micles przygotuj 4tematy do weekendu
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    No to jest lepsze rozwiązanie. Micles przygotuj 4tematy do weekendu
    Kurde, teraz to ja się nie wyrobię

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie wyrabiasz się merytorycznie a to z powodu braku doświadczenia. Nie wykorzystujesz w tematach aspektów pory roku czy pogody. Tematy są nieciekawe i wręcz wieje nudą. Dlatego jest marna frekwencja.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    W gazecie dostaje się nawet i kilkanaście tematów na dzień i jak nie ma ciekawej foty, to gromy lecą z nieba
    W gazecie się pracuje za pieniądze, a nie robi foty w międzyczasie czy przy okazji. To zabawa dla fotoamatorów a nie poważny konkurs, stąd moja propozycja. Każdy ma jakąś pracę czy studia i nie rzuci wszystkiego, bo mu akurat światło przypasuje.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 22 z 50 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów