Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Najlepiej ukończyć Alademię Sztuk Pięknych.
    najlepiej dla urzędu... ja np klientom nie życzyłbym absolwenta asp (bo widziałem zdjęcia kilku takich)

Temat sam śledzę, bo też zamierzam założyć własną firmę i z tego co mi wiadomo nie jest żaden kurs/dyplom/uprawnienia obowiązkowy. Jednak ukończenie choćby kursu fotograficznego w "Studio u Zdzicha", posiadanie na swoim koncie jakichś publikacji, wystaw, czy pozwolenia od kurii znacząco zwiększa szanse na otrzymanie dotacji (urzędnicy uwielbiają wszelkie papierki - im więcej tym lepiej)... poza tym... gdybyś był urzędnikiem i przyznawał dotację to czy dałbyś te 20 czy 40k pln komuś kto przychodzi z ulicy, nic o nim nie wiesz i nie sprawia wrażenia że ma pojęcie o tym jak wykonywać zawód opisany we wniosku?
    C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX

Regulamin pkt 8.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patryk_mirek Zobacz posta
    najlepiej dla urzędu... ja np klientom nie życzyłbym absolwenta asp (bo widziałem zdjęcia kilku takich)
    Taki mały offtop - znajomy mi opowiadał(taki po 30-tce lekko), że ma kumpele co to brała ślub dobrych prawie 10 lat wstecz i zdjęcia jej trzaskała jakaś znajoma po asp właśnie.
    Znajoma dostała wizji i zrobiła im taką "twórczą, artystyczną niespodziankę" i cały album, a zarazem cały materiał, zrobiła im jako "plamy" znaczy się wszystkie zdjęcia były na MF jako lekko nieostre plamy barw i w ogóle :-D
    Niestety, para młoda jakoś nie podzieliła tej wizji... Cóż, życie, nie znali się na prawdziwej sztuce, niewdzięcznicy!

koniec offtopa :-P
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów