Słodki nawet ten gryzoń ;p
Słodki nawet ten gryzoń ;p
Canon 5D, Canon 40D, C 17-40 L, C 85/1,8, C 50/1.8, Soligor 100/3.5, Raynox DCR 250, Hitech Cokin i inne
makro na CB - zapraszam!
Ha , wszyscy grzebią w szufladach. Wiosenna depresja :-D
Futrzak poprawia samopoczucie , fajny.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
He, he... w depresję to można wpaść, jak nie można odśnieżyć okna dachowego. Rano myślałem, że za wcześnie ustawiłem budzik... a to tylko 20cm śniegu :-D
Z ostatniego setu podoba mi się 29. Fajnie, pastelowo.
Ja już straciłam nadzieje na wiosnę. Szybciej się matury doczekam niż tej pięknej pogody i owadów :-P Chociaż w sobotę przed opadami śniegu byłam sprawdzić jak się sprawy mają w miejscu, w którym zawsze robię zdjęcia i widziałam jakieś czarne, szybko biegające pająki (nie znam nazwy). Takie strasznie pospolite, w lato często widywane
Też mi się 29 bardziej chociaż do pełni szczęścia to ten konik mógłby być różowy:-P
Ja bym się wcale nie obraziła jakby ktoś mi jakieś błędy popełnione przy robieniu fotek wytknął![]()
makro na CB - zapraszam!
Ostrość leży tam gdzie trzeba, kolorki soczyste, skadrowane tak jak trzeba... w zasadzie można się czepiać drugiego planu, ale tu za bardzo się go nie wybiera, a jakoś wyjątkowo nie przeszkadza. Fakt, na 29 ta rozmazana trawka z pierwszego planu powinna zniknąć
...a na 30 trzeba było podetrzeć modela, bo widać jak zwierzak robi kupę![]()
Jaki profesjonalizm :-P
31. Biedrona
makro na CB - zapraszam!
Trochę mniej lewej poprawiłoby odbiór. Niezła praca ze światłem. Biedronki to jednak trudny temat ze względu na odbicia.
32.
makro na CB - zapraszam!
makro na CB - zapraszam!