Strona 143 z 224 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 421 do 1 430 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

niiika
    Guest

Domyślnie

A czy ktoś wie, czy legitymacja z Warszawy jest bezterminowa?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez niiika Zobacz posta
    A czy ktoś wie, czy legitymacja z Warszawy jest bezterminowa?
    Przejrzenie tego wątku pod tym kątem zajęło by Ci max pół godziny a tak to już półtorej czekasz na odpowiedź...
    Moja jest bezterminowa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katharsis Zobacz posta
    gdyby ktoś potrzebował - WARSZAWA

Kuria Metropolitalna Warszawska organizuje kurs liturgiczny dla fotografów i operatorów kamer w dniach 20 i 21 kwietnia w godz. 17-20 w Sali św. Jana Chrzciciela w kurii warszawskiej przy ul. Miodowej 17/19

Zapisy przyjmowane są:
    Tel. 22 53 17 244 w godz. 9-14
    e-mail: draw@warszawa.opoka.org.pl

Należy podać imię, nazwisko, telefon kontaktowy.

Zapłatę za kurs stanowi ofiara 110 zł na potrzeby Domu Samotnej Matki w Chyliczkach

www.dsmchyliczki.pl

Konto: Bank Spółdzielczy Piaseczno Nr 56 8002 0004 0000 2091 2000 0001
    Czy ktoś już zapisał się na ten kurs? Rozumiem, że można poprzez maila. Czy od razu robić wpłatę na konto?

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez briho Zobacz posta
    Czy ktoś już zapisał się na ten kurs? Rozumiem, że można poprzez maila. Czy od razu robić wpłatę na konto?
    Zapisałam się, ale telefonicznie. W przypadku zapisów mailem lepiej poczekać na potwierdzenie, że zostałeś wpisany na listę.

Domyślnie

Kuria Sosnowiec

Witam
    Zapisałem się na kurs w Sosnowcu. Poinformowano mnie, ze mam mieć ze sobą zdjęcie i 50 zł. Powiedziano mi tez, ze zaświadczenie wydaja na 5 lat. Tak jest wszędzie czy Kuria Sosnowicka tak sobie wymyśliła? Jak tak, to może w Katowicach dają bezterminowo?

Domyślnie

Potwierdzam info od Beniamina2
    (dzwoniłem przed chwilką)

Kurs dla fotografów i kamerzystów odbędzie się 23 i 24 w godz. 16.30 – 18.00 w auli Wydziału Teologicznego. Koszt kursu ”co łaska”, ale skoro w Sosnowcu biorą 50zł to ty wypadało tez tyle dać. Nie potrzeba fotki bo zaświadczenie jest bez niej. Najważniejsze na koniec. Zaświadczenie jest bezterminowe.
    Kurii Sosnowieckiej już podziękujemy.

Domyślnie

Czy któryś z kolegów ma wiedzę na temat najbliższego kursu organizowanego, gdzieś w okolicach woj. kujawsko-pomorskiego, bo jechać 400km i to jest na 2 dni lekko boli... Ew. jestem się w stanie poświęcić jeśli legitka zostanie wydana bezterminowo, a kurs będzie jednodniowy.
    Będę wdzięczny za informacje.
    40D

Domyślnie

Czy ktoś orientuje się czy w Warszawie te kursy odbywają się częściej niż raz do roku? Chciałem się dzisiaj zapisać, ale okazuje się, że jest już komplet chętnych i nic z tego
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A może ktoś wie gdzie ewentualnie w okolicach Warszawy można odbyć ten kurs tak maksymalnie do końca maja b.r.?
    Ostatnio edytowane przez briho ; 18-03-2010 o 13:18 Powód: Automerged Doublepost

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez briho Zobacz posta
    Czy ktoś orientuje się czy w Warszawie te kursy odbywają się częściej niż raz do roku? Chciałem się dzisiaj zapisać, ale okazuje się, że jest już komplet chętnych i nic z tego
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A może ktoś wie gdzie ewentualnie w okolicach Warszawy można odbyć ten kurs tak maksymalnie do końca maja b.r.?
    A możesz najpierw poczytać, potem pytać? Szczególnie parę postów wyżej polecam...

Domyślnie

A byłbyś tak miły i wskazał mi te parę postów wyżej, o których piszesz, w których znajdę odpowiedź na moje pytania? Przeczytałem wszystkie posty z marca i nie zauważyłem.

(Swoją drogą, zamiast pomóc, niektórzy swoimi komentarzami nie wnoszą zupełnie nic do dyskusji).

Strona 143 z 224 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów