Strona 85 z 228 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135185 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pank po prostu nie wiedział (nie wie) co ma zrobić z rękami modelka. Pisałem to już wcześniej.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Nie, Czacha, nie muszę.
    musisz, tylko jeszcze o tym nie wiesz ...

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Do czego Ci ta ręka?
    wyglada nienaturalnie, dziwnie wykrzywiona, jak by nie nalezala do modelki - i nie wiem do czego mi ta reka by miala byc, ale na pewno przeszkadza ukazanie jej w ten sposob

mam wrazenie ze nie zwracasz uwagi na wiele rzeczy gdy fotografujesz, pochlania Cie w danej chwili cos innego i przez to niedociagniecia.. ale jedynie cwiczenie czyni mistrzem.. byle uczyc sie na wlasnych bledach, ktore wskazuja Ci inni, zamiast ich z uporem bronic. ale Twoja wola, wiecej nie bede komentowal Twoich fot.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie wygłupiaj się, tylko bez strzelania fochów proszę. Komentuj sobie ile masz ochotę, po je pokazuję. Ale w tym konkretnym przypadku, kiedy nie ustawialiśmy dokładnej pozy tylko chodziło o złapanie ruchu po prostu uważam że brak tej ręki jest kompletnie nieistotny.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

To nie foch, ale przy kazdej focie twierdzisz, ze tak mialo byc To nużące... i wcale nie zacheca do dyskusji.

Wiem o jaki gest mniej wiecej chodzi i jak ten ruch wyglada, ale tutaj po prostu mi sie nie podoba - dlon wyglada na nieproporcjonalnie wieeelka i wykrzywiona, jakby modelka miala jakies porazenie

Miasto
    wawa

Domyślnie

Wydawało mi się że spory, kiedy różne strony mają różne zdania właśnie nazywamy dyskusją. Okres kiedy najpierw naciskałem spust migawki a później patrzyłem co z tego wyjdzie mam już (mam nadzieję) za sobą i na prawdę staram się myśleć zanim zrobię zdjęcie. Zdjęcia które tutaj pokazuję (oprócz reporterki) to przemyślane kadry i jakieś tam koncepcje, czy mniej czy bardziej udane każdy może ocenić sam, natomiast przypadku w tym raczej nie ma, a przynajmniej staram się żeby nie było. Na tym zdjęciu ręki, a na poprzednim oka (powiedzmy) nie ma nie dla tego że tego nie zauważyłem tylko dla tego że uznałem że tak jest ok. Chętnie posłucham teraz dla czego Ty lub ktokolwiek inny uważa że nie jest ok, możemy powymieniać się argumentami, ale autorytarne twierdzenia "tu zrobiłeś źle, następnym razem uważaj" są błędne z założenia i średnio da się z nimi dyskutować.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Przyjrzałem się zdjęciu i ręka to pikuś. W tym zdjęciu jest sporo innych błędów, które je dyskwalifikują.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Jeżeli tak bardzo musiałeś się przyglądać to może nie są aż tak dyskwalifikujące. Swoją drogą, dyskwalifikujące w czym? Nie startuję w żadnym konkursie.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Popatrz na perspektywę. Czy aby jest najlepsza?

Miasto
    wawa

Domyślnie

Patrzę i nic nie widzę, oświecisz?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To popatrz gdzie patrzy modelka i pomyśl jaki ma to wpływ na zdjęcie.

Strona 85 z 228 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135185 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów