Co, teraz już ci z wadami wzroku ujrzeli, że obroża (wstążka) jest czerwona? Pies wie co dobre, Canoniarz jeden ^^
Co, teraz już ci z wadami wzroku ujrzeli, że obroża (wstążka) jest czerwona? Pies wie co dobre, Canoniarz jeden ^^
Micles, oddaje szacun. Ale monitor i tak masz do kalibracji.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dziękuję. Tak, wiem, nie jest najidealniejszy, ale w miarę ok.
pank, czym modyfikowałeś światło przy tej śnieżnej sesji?
CanOn Can'tOff
Softboxem.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ostatnio edytowane przez pank ; 10-02-2010 o 23:41
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tragedia. Źle skadrowane, źle świecone, nieostre a do tego fotograf w okularach to znaczy jego odbicie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie żart. Kadr powinien być ujęty zdecydowanie bardziej z prawej lub lewej strony. Na 254 zdecydowanie bardziej z góry lub niżej powinny być brody o nitce z czapki nie wspominając.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Aha. A powinien bo?