85L - transakcja błyskawiczna, wszystko OK - polecam!
85L - transakcja błyskawiczna, wszystko OK - polecam!
Ja zakupiłem ostatnio u Towersa 2 obiektywy. Tak dobrej i expresowej obsługi nie widziałem. W tym miesiącu będę kupowł 5d i jeśli będzie dostępny to na 100% u Towersa.
Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon
No proszę, ja też na forum goszczę na tyle rzadko, że nie załapałam, od kogo kupiłam używany 100 Macro. A polecam bardzo.![]()
C EOS 40D, C EF 24-105 f/4 L IS USM, Sigma f/4.0-5.6 DG APO Macro, Sigma 10-20 f/4-5,6 EX DG HSM, C 100 f/2.8 Macro, C 50 f/1.8,C 430EX II, Velbon RUP-43, Velbon Sherpa 435R, Naneu Pro Alpha i masa drobiazgu.
Ponadto rower, plany zależne od środków, mnóstwo zapału i straszliwy brak czasu.
tak czytam i wychodzi że tez kupiłem sprzęt od Kolegi forumowego - 70-200 z odbiorem osobistym i bezproblemowym macaniem w domu-pozdrawiam
Ja u towersa (foto-ivy) kupiłam dwa body, 3 obiektywy, lampę błyskową, sprzęt studyjny i jeszcze jakieś pierdółki, typu osłony przeciwsłoneczne, filtry itd. i powiem szczerze, ze obsługa rewelacja, towers mi wszystko sprawdził, no i śmiga jak należyZa pierwszym razem pofatygowałam się do niego osobiście, następne zakupy już tylko przez internet i wszystko jest super. Bardzo dobry kontakt z jego przemiłą żoną
To nie koniec moich zakupów u tego sprzedawcy, jak najbardziej polecam i pozdrawiam.
witam kupiłem u towersa aparat i kilka drobiazgów polecam
bardzo dobry kontakt telefoniczny i mail
towar po dwóch dniach na miejscu body sprawdzone ceny ok
jeszcze raz gorąco polecam
Kupiłem wszystko u towersa.... i zamierzam dalej kupować u niego. Wszystko na piątke z plusem. pozdro dla przemiłej żony)
5DmII + 16-35 f/2.8 L + 85 F1.8 + 40D + 17-55 IS USM 2.8 + Samyang 8mm + 2x 430 EX II
Kiedyś myślałem, że 24 godziny to najkrótsze zamówienie internetowe, jakie udało mi się osiągnąć. Pomyliłem się.
Wczoraj po 13 zadzwoniłem do Foto-Ivy, dzisiaj o 11:20 kurier był u mnie pod drzwiami. Towers z żoną zawstydzają każdy sklep, jaki znam.
Pozdrowienia i podziękowania dla Was.
Oby tak dalej i do usłyszenia przy następnych zakupach.![]()
C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
& C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)
:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody
Dziś zamówiłem jedno ze szkiełek Canona.
Z niecierpliwością czekam na paczuszkę...![]()