Pokaż wyniki od 1 do 10 z 422

Wątek: [sebcio80] - Sebastian Stankiewicz - wydarzenia sportowe

Mieszany widok

Domyślnie

No pieknie Panie Sebastianie, tylko.......odbioru jak na lekarstwo, ataku z drugiej linii i zagrywki prawie wcale, a tam tez jest co pokazac. To tak zeby nie bylo za slodko bo to co pokazujesz, to oczywiscie jest super, tylko wiecej urozmaicenia.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerzy M Zobacz posta
    No pieknie Panie Sebastianie, tylko.......odbioru jak na lekarstwo, ataku z drugiej linii i zagrywki prawie wcale, a tam tez jest co pokazac. To tak zeby nie bylo za slodko bo to co pokazujesz, to oczywiscie jest super, tylko wiecej urozmaicenia.
    no z odbioru jest jedno z ostatnim wrzucie, zreszta ileż można robić takie fotki, robi się to nudne, czaami poluje na jakieś rzuty na parkiet i wyjatkowe ujecia ale kosztem tego jest wlasciwie jedno zdjecie na cały set

zdjecie 5 to atak z drugiej linii :-)

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Co się stało pani na 8ce?
    co masz na mysli?
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 22-02-2010 o 15:18 Powód: Automerged Doublepost
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    ...
    1." zreszta ileż można robić takie fotki, robi się to nudne,"
    2. czaami poluje na jakieś rzuty na parkiet i wyjatkowe ujecia ale kosztem tego jest wlasciwie jedno zdjecie na cały set
    3. "zdjecie 5 to atak z drugiej linii :-)"
    Ad.1
    Takie mam odczucie, ogladajac non-stop zdjecia przy siatce.

Ad. 2
    - czyli co?, albo siatka albo pole

Ad.3
    Pokazane z tej perspektywy, niczym nie rozni sie od ataku z pierwszej, tutaj az sie prosi wiecej ujec z profilu.
    Bardzo rzadko mam okazje ogladac siatkowke, ale z tego co sie orientuje to teraz prawie wszyscy zagrywaja z wyskoku .....i chetnie bym zobaczyl kilka akcji pokazanych szerzej.
    Sorry za to moje biadolenie, nie traktuj tego jako krytyke, a bardziej jako moje zyczenie - czyli to co chcialbym zobaczyc:grin:, bo ogladanie Twoich zdjec to czysta przyjemnosc.

Pozdrawiam,

Jerzy

Uprawnienia umieszczania postów