No pieknie Panie Sebastianie, tylko.......odbioru jak na lekarstwo, ataku z drugiej linii i zagrywki prawie wcale, a tam tez jest co pokazac. To tak zeby nie bylo za slodkobo to co pokazujesz, to oczywiscie jest super, tylko wiecej urozmaicenia.
No pieknie Panie Sebastianie, tylko.......odbioru jak na lekarstwo, ataku z drugiej linii i zagrywki prawie wcale, a tam tez jest co pokazac. To tak zeby nie bylo za slodkobo to co pokazujesz, to oczywiscie jest super, tylko wiecej urozmaicenia.
no z odbioru jest jedno z ostatnim wrzucie, zreszta ileż można robić takie fotki, robi się to nudne, czaami poluje na jakieś rzuty na parkiet i wyjatkowe ujecia ale kosztem tego jest wlasciwie jedno zdjecie na cały set
zdjecie 5 to atak z drugiej linii :-)
co masz na mysli?
Ad.1
Takie mam odczucie, ogladajac non-stop zdjecia przy siatce.
Ad. 2
- czyli co?, albo siatka albo pole
Ad.3
Pokazane z tej perspektywy, niczym nie rozni sie od ataku z pierwszej, tutaj az sie prosi wiecej ujec z profilu.
Bardzo rzadko mam okazje ogladac siatkowke, ale z tego co sie orientuje to teraz prawie wszyscy zagrywaja z wyskoku .....i chetnie bym zobaczyl kilka akcji pokazanych szerzej.
Sorry za to moje biadolenie, nie traktuj tego jako krytyke, a bardziej jako moje zyczenie - czyli to co chcialbym zobaczyc:grin:, bo ogladanie Twoich zdjec to czysta przyjemnosc.
Pozdrawiam,
Jerzy