17 lat...Trzeba przyznać że dorodną mamy młodzież... 196 bardzo mi sie podoba! A na brzuch wcale nie zwróciłem uwagi... mi nie przeszkadza. Dawaj wiecej!
17 lat...Trzeba przyznać że dorodną mamy młodzież... 196 bardzo mi sie podoba! A na brzuch wcale nie zwróciłem uwagi... mi nie przeszkadza. Dawaj wiecej!
450D.
rozumiem, że Ciebie nie było przy fotografowaniu, ustawiłes aparat z jakimś interwałem i sobie poszedłes a modelka robiła co chciała? heh jak ja uwielbiam kiedy "głównodowodzacy" sesją wymawia się a to na modelkę a to na wizażystkę a to na swiatło i sto pięćdziesiat innych rzeczy, natomiast on sam zrobił wszystko dobrze i w ogóle najlepiej. \
Siedemnastolatka w bieliźnie mnie nie przeraża, ale fotograf, który traci głowę na widok siedemnastki w bieliźnie to już tak. Bądź mężczyzną i przyjmij uwagi "na klatę" i nie wymawiaj się niedoświadczoną (?) małolatą![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
ile dziewczyn/modelek Adso fotografowales ? ile z nich bylo amatorkami ?
bo ja pracowalem z samymi amatorkami , no przepraszam jedna pracuje jako modelka/hostessa i widac bylo u niej pewne cechy inplus , i niestety wiekszosc z nich jak sie okazuje dopiero w praniu po prostu sie do tego nie nadaje , tym bardziej jak przychodzi zmeczona i smarkajaca , co mi da jak jej tlumacze co ma zrobic a ona tego nie lapie ? na pismie ? modly skladac ? ... moj blad ze podjalem sie robienia zdjec w ogole
na "****" to ja juz sie napatrzylem , wiec argument ponizej pasa , ale spoko
btw , jej portfolio ###
zeby bylo jasne , zlego slowa o samym podejsciu jej do sprawy , zachowaniu itp nie powiem , bardzo symaptyczna i sensowna osoba
Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 21-02-2010 o 17:44
no comment...
Mój znajomy inżynier mawia: „wszystko jest dla ludzi średnio inteligentnych” Może poziom przekazu w stronę modelki ustawiłeś na zbyt wysokim poziomie? Są naprawdę proste sposoby aby modelka wykonywał dokładnie Twoje polecenia bez względu na reprezentowany poziom intelektualnego rozwoju.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
tylko chowajac te zdjecia do szuflady niczego sie nie naucze
a tak przynajmniej dzieki tobie moze w koncu zapamietam zeby pilnowac makeup-u chocby
no comment...
MM... i znowu argument - nie fotografowałeś to się nie odzywaj - rzecz tylko w tym, ze ja nie czepiam się zdjęć, wypiętego brzucha, niedobrych mejkapów, ale tłumaczenia się i zwalania winy na modelkę. Dziewczyna nie wygląda na niedorozwiniętą intelektualnie więc proste polecenie "wciągnij brzuch" powinna zrozumieć bez względu na zmęczenie i katar a oglądając jej portfolio na maxmodels widać, że niektórym fotografom udało się ją namówić do tej prostej czynności.
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
ja juz swoje powiedzialem , powtarzac sie nie bede
masz racje , gapilem sie na nia zamiast pilnowac tego co robila , na tym skonczmy a ja bede mial swiety spokoj
no comment...
Straszliwie odważne ma to portfolio jak na 17 lat.. http://www.maxmodels.pl/index.php?t=...foto&u=2210357