Strona 33 z 70 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 696

Wątek: [MM-architekci] Nuda i tandeta w moim wydaniu

Coś już napisał Awatar djaras
    Miasto
    Rumia/Gdynia

Domyślnie

17 lat... Trzeba przyznać że dorodną mamy młodzież... 196 bardzo mi sie podoba! A na brzuch wcale nie zwróciłem uwagi... mi nie przeszkadza. Dawaj wiecej!
    450D.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Dobra trzeba zaczac dobrze pilnowac makijazu , dzieki.

Niestety wlasnie przez co Vitez napisal jestem nie zadowolony , zanim znow wezme sie za focenie czegos na czym mi bardzo zalezy dobrze sprawdze modelka. Dziewczyna w ogole nie ma drygu do tego :/ ych.

rozumiem, że Ciebie nie było przy fotografowaniu, ustawiłes aparat z jakimś interwałem i sobie poszedłes a modelka robiła co chciała? heh jak ja uwielbiam kiedy "głównodowodzacy" sesją wymawia się a to na modelkę a to na wizażystkę a to na swiatło i sto pięćdziesiat innych rzeczy, natomiast on sam zrobił wszystko dobrze i w ogóle najlepiej. \

Siedemnastolatka w bieliźnie mnie nie przeraża, ale fotograf, który traci głowę na widok siedemnastki w bieliźnie to już tak. Bądź mężczyzną i przyjmij uwagi "na klatę" i nie wymawiaj się niedoświadczoną (?) małolatą

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ile dziewczyn/modelek Adso fotografowales ? ile z nich bylo amatorkami ?

bo ja pracowalem z samymi amatorkami , no przepraszam jedna pracuje jako modelka/hostessa i widac bylo u niej pewne cechy inplus , i niestety wiekszosc z nich jak sie okazuje dopiero w praniu po prostu sie do tego nie nadaje , tym bardziej jak przychodzi zmeczona i smarkajaca , co mi da jak jej tlumacze co ma zrobic a ona tego nie lapie ? na pismie ? modly skladac ? ... moj blad ze podjalem sie robienia zdjec w ogole

na "****" to ja juz sie napatrzylem , wiec argument ponizej pasa , ale spoko

btw , jej portfolio ###

zeby bylo jasne , zlego slowa o samym podejsciu jej do sprawy , zachowaniu itp nie powiem , bardzo symaptyczna i sensowna osoba
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 21-02-2010 o 17:44
    no comment...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

co mi da jak jej tlumacze co ma zrobic a ona tego nie lapie ?
    Albo nie robić, albo nie publikować zdjęć. Bo jak opublikujesz to widzisz co się dzieje. Też mam w szufladzie trochę sesji z amatorkami, ale nigdy ich nie opublikuję. Ot ja sobie poćwiczyłem, ona poudawała że pozuje i tyle.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

ile dziewczyn/modelek Adso fotografowales ? ile z nich bylo amatorkami ?

bo ja pracowalem z samymi amatorkami , no przepraszam jedna pracuje jako modelka/hostessa i widac bylo u niej pewne cechy inplus , i niestety wiekszosc z nich jak sie okazuje dopiero w praniu po prostu sie do tego nie nadaje , tym bardziej jak przychodzi zmeczona i smarkajaca , co mi da jak jej tlumacze co ma zrobic a ona tego nie lapie ? na pismie ? modly skladac ? ... moj blad ze podjalem sie robienia zdjec w ogole

na "****" to ja juz sie napatrzylem , wiec argument ponizej pasa , ale spoko

btw , jej portfolio http://www.maxmodels.pl/martaldz.html

zeby bylo jasne , zlego slowa o samym podejsciu jej do sprawy , zachowaniu itp nie powiem , bardzo symaptyczna i sensowna osoba
    Mój znajomy inżynier mawia: „wszystko jest dla ludzi średnio inteligentnych” Może poziom przekazu w stronę modelki ustawiłeś na zbyt wysokim poziomie? Są naprawdę proste sposoby aby modelka wykonywał dokładnie Twoje polecenia bez względu na reprezentowany poziom intelektualnego rozwoju.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

tylko chowajac te zdjecia do szuflady niczego sie nie naucze

a tak przynajmniej dzieki tobie moze w koncu zapamietam zeby pilnowac makeup-u chocby
    no comment...

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

MM... i znowu argument - nie fotografowałeś to się nie odzywaj - rzecz tylko w tym, ze ja nie czepiam się zdjęć, wypiętego brzucha, niedobrych mejkapów, ale tłumaczenia się i zwalania winy na modelkę. Dziewczyna nie wygląda na niedorozwiniętą intelektualnie więc proste polecenie "wciągnij brzuch" powinna zrozumieć bez względu na zmęczenie i katar a oglądając jej portfolio na maxmodels widać, że niektórym fotografom udało się ją namówić do tej prostej czynności.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ja juz swoje powiedzialem , powtarzac sie nie bede

masz racje , gapilem sie na nia zamiast pilnowac tego co robila , na tym skonczmy a ja bede mial swiety spokoj
    no comment...

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Straszliwie odważne ma to portfolio jak na 17 lat.. http://www.maxmodels.pl/index.php?t=...foto&u=2210357

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszlada Zobacz posta
    Straszliwie odważne ma to portfolio jak na 17 lat.. http://www.maxmodels.pl/index.php?t=...foto&u=2210357
    Nieodpowiedni wątek sobie wybrałeś na komentowanie portfolio modelki. Tu oceniamy portfolio fotografa .

Strona 33 z 70 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów