Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Racibórz-Schoonhoven

Domyślnie

Może mało się udzielam na forum, ale mam małe pytanko.
    Czytając Wasze wpisy doszedłem do wniosku, że mam gówno a nie aparat. Czyli teraz powinienem go sprzedać. Tak? I co kupić zamiast niego? 50D? Chyba żartujecie sobie teraz . 5D ? Nie potrzebuję, inaczej dawno bym go kupił ;p . A może jednak 1000D? Bo zaraz się tu pewnie dowiem, że jest lepszy od 7-ki.
    Kolejna sprawa, która zaraz pewnie wywoła tu kolejna wojnę ;p. Ile z osób wypowiadających się w tym wątku miało okazję chociaż dotknąć 7D? Zobaczyć jak działa AF itp . Ilu z Was miało go w ręce i zrobiło nim chociaz jedno zdjęcie? Ale tak szczerze!!
    Porównujecie samo iso, oki rozumiem to. Może nie jest najwyższych lotów. Ale nie tylko to się liczy w aparacie ;p. Jest jeszcze kilka innych rzeczy równie ważnych.
    Nie bronię 7D, bo wiem , że nie jest idealny, że ma swoje wady, jak każdy inny aparat.
    Ale czytając Wasze wpisy odnoszę jedno wrażenie: dla polaka to 1Ds mk IV powinien kosztować 1000pln, a i wtedy by coś w nim było nie tak .

A dobra, szkoda słów. Idę wystawić 7D na aledrogo. Przecież to taki syf

Ps: możecie mnie śmiało teraz pojechać, to moje zdanie i nie zamierzam się z niego tłumaczyć i komuś, czegoś na siłę udowadniać. W tym wątku pozostanę w dalszym ciągu biernym "słuchaczem" . Po prostu lubię się czasem pośmiać .
    fotografia
    akwarystyka

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ahaed Zobacz posta
    A dobra, szkoda słów. Idę wystawić 7D na aledrogo. Przecież to taki syf
    Nie wiem, czy uda Ci się sprzedać tak słaby aparat na allegro... I jeszcze będziesz musiał zapłacić haracz za wystawienie aukcji... Może zamieniłbyś się za 350D? podobna wielkość jak 1000D a dużo lepiej wykonany... Dołożę gripa?
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Bywalec
    Miasto
    Racibórz-Schoonhoven

Domyślnie

No wiem. Mogę mieć z tym problem, skoro to taki słaby sprzęt.
    To wiesz co?
    Za 350D z gripem to byś przepłacił i to zdrowo. A chcę być uczciwy!! Oddam go za kompakta albo komórkę. Sony k800i podobno też robi niezłe fotki. I na 100% będą lepsze niż z tego gówna 7D.

fotografia
    akwarystyka

Uprawnienia umieszczania postów