Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zima PSIXem
    (chciałem posortować od najmniej do najbardziej zasypanego, ale numerki na kliszy by się nie zgadzały i byłaby checa i dziwne pytania i inne takie :P)

214.

214.

214.

214.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Czarno biała masakra:-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Zima PSIXem
    (chciałem posortować od najmniej do najbardziej zasypanego, ale numerki na kliszy by się nie zgadzały i byłaby checa i dziwne pytania i inne takie :P)
    nie żebym był złośliwy, ale do takich pierdół to tylko Ty sie potrafisz przyczepić, bo tylko dla Ciebie może to mieć jakiekolwiek znaczenie.

A teraz o zdjęciach. Biję się z myślami i ciągle nie wiem co Ci odbiło. Mam dwie wersje:
    1. pani na zajęciach rozdała dzieciom aparaty i zadała temat: "samochody i śnieg" a potem puściła samopas niczego nie wyjaśniając.
    2. zdjecia na zlecenie miejscowej straży miejskiej. Nie wiem czy przewidzieli jakieś nagrody rzeczowe czy udziały w mandatach?

natomiast co do zdjęć kobiety żebrającej pod kościołem... pięć stron postów a Ty ni cholery nie zrozumiałeś.

O psie nie ma nawet co pisać... szkoda mi go tylko bo musiał przeżyć stres widzac gościa z psixem o pare kroków od siebie i majac swiadomość tego, ze smycz uniemozliwia mu pogonienie go w pierony.

a co do ostatniego...tego to ja ni cholery nie rozumiem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Zmowa milczenia? Aż tak tragicznie?
    wszystkich zatkało
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 14-02-2010 o 09:59 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów