Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Canon EF-S 15-85 vs 18-200

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

Tak pozwole sobie zapytać... piszesz, że masz wyjazd i nie wiesz który obiektyw wziąć... tzn dostałeś oba do testów i masz sobie wybrać czy jak? Który sklep był tak uprzejmy ?

Poza tym nie rozumiem... wybierałeś z dwóch zoomów a kończysz na jasnej stałce? Podobno to miało być szkło na wakacyjne wycieczki... a skończyło się na tym, że Ci potrzeba F2 ? Gdzie te wakacje spędzasz? Na Ibizie czy jak ?

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seb2k6 Zobacz posta
    Tak pozwole sobie zapytać... piszesz, że masz wyjazd i nie wiesz który obiektyw wziąć... tzn dostałeś oba do testów i masz sobie wybrać czy jak? Który sklep był tak uprzejmy ?
    Żaden, jestem zakupofilem i mam zabawę z kupowania i sprzedawania ze stratą - bo świetnie bawię się za tę kasę - mówię serio. Jestem też niepoprawnym gadułą

Nie kupuję obiektywu na wyjazd, tylko na wyjazdy. Czynność ciągła, niestety rzadsza niż bym sobie życzył

Cytat Zamieszczone przez seb2k6 Zobacz posta
    Poza tym nie rozumiem... wybierałeś z dwóch zoomów a kończysz na jasnej stałce? Podobno to miało być szkło na wakacyjne wycieczki... a skończyło się na tym, że Ci potrzeba F2 ? Gdzie te wakacje spędzasz? Na Ibizie czy jak ?
    Wieczorne disco na Ibizie to nie moje klimaty Deptak w Ciechocinku raczej... wieczorem też jest ciemno...

Nie odmawiaj amatorowi zabawy Może moje dywagacje komuś się przydadzą, jest nas więcej.
    Entuzjastyczny Neofita

Uprawnienia umieszczania postów