Strona 18 z 24 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 236

Wątek: [Canon-Foto-Klub] Bardziej realnie, mniej wirtualnie

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cieszę się że dyskusja zaczyna się cywilizować, coraz więcej wyważonych opinii, staramy się ten klub stworzyć nie dla canona, lecz dla siebie dla wszystkich, którzy chcą nie tylko w domowym zaciszu fotografować a chcą z tą pasją wyjść troszkę na zewnątrz, doskonalić swój warsztat, zbierać nowe doświadczenia, organizować plenery, spotkania, w przyszłości jakieś szkolenia, warsztaty, wszysko dopiero się klaruje i każda krytyka jeśli konstruktywna - dociera, nikt nie jest nieomylny i ten sie nie myli co nic nie robi....
    Canon-Foto-Klub
    Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    a Ban CB <> ban klubowy, na tymczasowym forum ja jestem adminem i nikt nie dostał jeszcze żadnego ostrzeżenia (chyba że od Najeli ale też nie zauważyłem).. Więc to co napisałeś nie ma przełożenia na rzeczywistość.. Vitez tam nie ma żadnej "władzy"

Forum tymczasowe pewnie zniknie lub zostanie przeniesione jak tu się sytuacja wyklaruje (Hazan założy nam Dział) albo klub będzie miał swoją domenę/serwer
    Ja nikogo nie banowałam, wszyscy byli grzeczni :>

A co do formy forum to wyjdzie w praniu. Jak będą problemy to się rozwiązanie zmieni. W każdym razie ja mam osobiste nadzieje, że się Hanzan nie rozmyśli i nas przygarnie
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A ja mam wrazenie ze jednak strona klubu + forum powinny stac na osobnym serwerze. Widze ku temu kilka powodow. Chociazby dlatego zeby osoby chcace wstapic do klubu - rejestrowaly sie na klubie a nie cb. Jak juz wielokrotnie bylo poruszane - CB jest prywatne, support techniczny lezy, wyszukiwarka nie dziala - ale dzialaja reklamy. Dlaczego klub ma przyciagac osoby do forum sprzetowego ktore przynosi zyski nie klubowi ? Jesli juz mialo by to funkcjonowac jako forum podpiete to strona klubu musiala by stac na sub-domenie w stylu www.klub.canon-board.info Wtedy wiadomo - klub przyciaga ludzi - ludzie = potencjalne osoby dajace zysk z kupna reklam = miejsce na serwerze + subdomena + transfer dla klubu.

Z gory przepraszam ze podchodze tak pesymistycznie do pomyslu podpiecia klubu do cb. To wkoncu ma byc klub ludzie niezaleznie od marki aparatu, czy klub canon-board ? Bo jesli to drugie to zaczynam coraz bardziej isc w strone slow Janusza, ze cos gdzies nie poszlo po prostej drodze tylko wykoleilo.

Dlatego ja jestem za osobnym serwerem i domena dla klubu.

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    A ja mam wrazenie ze jednak strona klubu + forum powinny stac na osobnym serwerze. Widze ku temu kilka powodow. Chociazby dlatego zeby osoby chcace wstapic do klubu - rejestrowaly sie na klubie a nie cb. Jak juz wielokrotnie bylo poruszane - CB jest prywatne, support techniczny lezy, wyszukiwarka nie dziala - ale dzialaja reklamy. Dlaczego klub ma przyciagac osoby do forum sprzetowego ktore przynosi zyski nie klubowi ? Jesli juz mialo by to funkcjonowac jako forum podpiete to strona klubu musiala by stac na sub-domenie w stylu www.klub.canon-board.info Wtedy wiadomo - klub przyciaga ludzi - ludzie = potencjalne osoby dajace zysk z kupna reklam = miejsce na serwerze + subdomena + transfer dla klubu.

Z gory przepraszam ze podchodze tak pesymistycznie do pomyslu podpiecia klubu do cb. To wkoncu ma byc klub ludzie niezaleznie od marki aparatu, czy klub canon-board ? Bo jesli to drugie to zaczynam coraz bardziej isc w strone slow Janusza, ze cos gdzies nie poszlo po prostej drodze tylko wykoleilo.

Dlatego ja jestem za osobnym serwerem i domena dla klubu.
    domena już jest
    Canon-Foto-Klub

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie

Emocje związane z nazwą trochę opadły, może to powrót mrozów sprawił. Zamiast toczyć spory lepiej ruszyć za miasto i robić zdjęcia. Jeśli błądząc po środkowym wybrzeżu zabłądzicie w okolice Koszalina, polecam świetną wystawę
    http://www.ck105.koszalin.pl/aktualnosci/_710
    Szczecin nawiedzi w marcu.

Pozdrowienia od słupsko-bytowskiej ekipy canonowo-nikonowej skrzykniętej dzień wcześniej.
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Organizujemy małe spotkanie-plener w Lipcach Reymontowskich na pograniczu łódzkiego i mazowieckiego.

Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy!!!!

Więcej informacji tutaj:
    http://www.starz.pl/canon/index.php?topic=9.60
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie troche bardzo mniej wirtualnie

w ramach odświerzenia wątku:

komentarz chyba zbędny
    Canon-Foto-Klub

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Się pośpieszyli
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Się pośpieszyli
    no baaaa, jak się depnie na grdykę to i sąd się pośpieszy
    Canon-Foto-Klub

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czyli... zaczynamy?
    Raczej, zaczynamy! :-D
    C-F-K - forever

Strona 18 z 24 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów