Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: [Canon-Foto-Klub] Bardziej realnie, mniej wirtualnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A ja mam wrazenie ze jednak strona klubu + forum powinny stac na osobnym serwerze. Widze ku temu kilka powodow. Chociazby dlatego zeby osoby chcace wstapic do klubu - rejestrowaly sie na klubie a nie cb. Jak juz wielokrotnie bylo poruszane - CB jest prywatne, support techniczny lezy, wyszukiwarka nie dziala - ale dzialaja reklamy. Dlaczego klub ma przyciagac osoby do forum sprzetowego ktore przynosi zyski nie klubowi ? Jesli juz mialo by to funkcjonowac jako forum podpiete to strona klubu musiala by stac na sub-domenie w stylu www.klub.canon-board.info Wtedy wiadomo - klub przyciaga ludzi - ludzie = potencjalne osoby dajace zysk z kupna reklam = miejsce na serwerze + subdomena + transfer dla klubu.

Z gory przepraszam ze podchodze tak pesymistycznie do pomyslu podpiecia klubu do cb. To wkoncu ma byc klub ludzie niezaleznie od marki aparatu, czy klub canon-board ? Bo jesli to drugie to zaczynam coraz bardziej isc w strone slow Janusza, ze cos gdzies nie poszlo po prostej drodze tylko wykoleilo.

Dlatego ja jestem za osobnym serwerem i domena dla klubu.

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    A ja mam wrazenie ze jednak strona klubu + forum powinny stac na osobnym serwerze. Widze ku temu kilka powodow. Chociazby dlatego zeby osoby chcace wstapic do klubu - rejestrowaly sie na klubie a nie cb. Jak juz wielokrotnie bylo poruszane - CB jest prywatne, support techniczny lezy, wyszukiwarka nie dziala - ale dzialaja reklamy. Dlaczego klub ma przyciagac osoby do forum sprzetowego ktore przynosi zyski nie klubowi ? Jesli juz mialo by to funkcjonowac jako forum podpiete to strona klubu musiala by stac na sub-domenie w stylu www.klub.canon-board.info Wtedy wiadomo - klub przyciaga ludzi - ludzie = potencjalne osoby dajace zysk z kupna reklam = miejsce na serwerze + subdomena + transfer dla klubu.

Z gory przepraszam ze podchodze tak pesymistycznie do pomyslu podpiecia klubu do cb. To wkoncu ma byc klub ludzie niezaleznie od marki aparatu, czy klub canon-board ? Bo jesli to drugie to zaczynam coraz bardziej isc w strone slow Janusza, ze cos gdzies nie poszlo po prostej drodze tylko wykoleilo.

Dlatego ja jestem za osobnym serwerem i domena dla klubu.
    domena już jest
    Canon-Foto-Klub
    Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie

Emocje związane z nazwą trochę opadły, może to powrót mrozów sprawił. Zamiast toczyć spory lepiej ruszyć za miasto i robić zdjęcia. Jeśli błądząc po środkowym wybrzeżu zabłądzicie w okolice Koszalina, polecam świetną wystawę
    http://www.ck105.koszalin.pl/aktualnosci/_710
    Szczecin nawiedzi w marcu.

Pozdrowienia od słupsko-bytowskiej ekipy canonowo-nikonowej skrzykniętej dzień wcześniej.
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Organizujemy małe spotkanie-plener w Lipcach Reymontowskich na pograniczu łódzkiego i mazowieckiego.

Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy!!!!

Więcej informacji tutaj:
    http://www.starz.pl/canon/index.php?topic=9.60
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie troche bardzo mniej wirtualnie

w ramach odświerzenia wątku:

komentarz chyba zbędny
    Canon-Foto-Klub
    Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Uprawnienia umieszczania postów