Strona 133 z 224 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 321 do 1 330 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Domyślnie

Po wrocławskim szkoleniu świstek jest ważny przez 60 miesięcy i obowiązuje na terenie całej RP, we wszystkich kościołach rzymsko-katolickich, ale po zachowaniu zasad przyjętych przez duszpasterstwo, tzn narzuconych przez sam kościół, sposób zachowana w trakcie samej mszy, a także samego zachowania w obiekcie sakralnym, tego ma nauczyć ten kurs liturgiczny ...
    Canon FF i słoików kilka

sadamczuk
    Guest

Domyślnie Kto się wybiera na kurs w środę do Łowicza?

Wybieracie się na kurs do Łowicza? Ja będę jechać pksem lub pkp tam... Mam nadzieję, że pogoda dopisze i odbędę kurs. Do zobaczenia na miejscu.
    Ja będę jechać z Łodzi .

Domyślnie

a kiedy i w jakich godz. jest ten kurs ?
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Domyślnie

kinimod--> wiadomo coś więcej odnośnie tego kursu...gdzie dokładnie dzwoniles/as po informacje?

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Buaha Zobacz posta
    A mam jeszcze jedno pytanie.
    Jak się ma w praktyce wymaganie takiel legitymacji.
    Często się zdarza że ksiądz prosi was żebyście pokazali papierek?
    zauważam z czasem, że coraz częściej. Pewnie mają coraz więcej kamerunów i pstryków z tupetem. Coraz częściej też proszą o okazanie.

Bywalec Awatar blazejs
    Miasto
    Czechowice-Dziedzice

Domyślnie

Czy ktos ma jakies informacje o kursie w Katowicach lub Bielsku? Powinno byc chyba kolo Wielkanocy...
    2 EOSy (jeden na film), pare dalmierzy, troche szkla...
    Blog: http://blazejstrazak.blogspot.com/ | Artscape

sadamczuk
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    a kiedy i w jakich godz. jest ten kurs ?
    W tą środę o 12.00 w Łowiczu

Domyślnie

czy ktoś wie kiedy kurs we wrocku i o której bo czekam na odpowiedź od pani Irenki która robi zapiski i nie dzwoni, a ja nie chce go przegapić, a pani Irenka nie odbiera jak dzwonie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez izabela11 Zobacz posta
    czy ktoś wie kiedy kurs we wrocku i o której bo czekam na odpowiedź od pani Irenki która robi zapiski i nie dzwoni, a ja nie chce go przegapić, a pani Irenka nie odbiera jak dzwonie
    zadzwoń z budki, albo jakiegoś domowego nr'u ;-)
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wejherowo

Domyślnie

Trójmiasto narazie wiadomo tylko, że koniec lutego. Niestety nie są wstanie powiedzieć nic więcej powiedzieć. Temat dalej bede śledził gdy tylko czegoś się dowiem to dam znać jak by ktoś chciał sam się dowiadywać to parafia NMP w Gdyni 058 6200552. Można też śledzić kalendarz "imprez" www.diecezja.gda.pl pozdrawiam
    C 40D/ T 17-50mm 2.8/ C 580 EX/ statyw/

http://www.fotomax.xx.pl
    http://www.zaproszeniaslubne.xx.pl

Strona 133 z 224 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów