Ale co to i po co?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
?????![]()
6D, 5DII, 50D, S35 1.4, S24 1.4, C85 1.8, C50 1.4
[B]Sprzedam Samyang 8mm
No widzę, i co w związku z tym?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nie pojmujesz abstrakcji = za mało wypiłeś/zjarałeś/wciągnąłeś itp = nie jesteś ahtystą![]()
Ale to wiocha a nie abstrakcja.
Pank- ktoś w formie żartu zadał na Forum pytanie. Czy syrenki mają pempek? Zamiast odpowiedzieć na to bardzo podchwytliwe pytanie lub zadać kolejne skoro nie znasz na nie prawidłowej odpowiedzi to prowokujesz prostackimi wypowiedziami autora do awantury.
Ja odpowiem na pytanie. Syrenki pempka nie mają. Jeśli już to mają pępek. Ale czy aby na pewno to nie wiem.![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
popieram przedmowce ¬_¬
Positively dirty minded
Pytam po co to bo przypuszczam że jak ktoś wybiera na formę ekspresji kicz najbardziej prostacki z prostackich to robi to świadomie w jakimś celu, jestem bardzo owego celu ciekawy.