hmm Kabu, jest więcej osób którym owy termin nie gra, cały czas szukamy więc z Marcinem terminu, który by spasował. Wiemy już, że będzie to edycja letnia
hmm Kabu, jest więcej osób którym owy termin nie gra, cały czas szukamy więc z Marcinem terminu, który by spasował. Wiemy już, że będzie to edycja letnia
Ostatnio edytowane przez marekb ; 25-01-2010 o 12:18
Edycja letnia lub wczesno wiosenna to najlepsza pora na warsztaty. Jakoś mnie nie przekonuje szkolenie w warunkach zimowych ot po prostu zmarzlak jestem. A jeśli by był taki termin" przed sezonem" kto wie czy bym się nie skusił.
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Będzie na tyle gorąco, że nie ma obaw o zmarznięcie. Poza tym mamy wynajętą starą chatę w której obecnie jest temp. na plusie a i reszta plenerów w razie mrozów w pomieszczeniach lub blisko nich. Będzie cały czas cos na rozgrzewkę (oczywnosie, że bezalkoholowego). A tak w szczególe to fotograf ślubny musi być przygotowany na wszelkie warunki. W lecie mogą też być upały i co wtedy...??![]()
dlatego nie robię ślubów w zimie
no ciekawie się zapowiadają Wam warsztaty.
nie lubię - wcześnie ciemno się robi, zimno wymusza beznadziejne ciuchy młodych. poza tym zawsze choruję potem.
Z tymi beznadziejnymi ciuchami to się nieco myliszjedna z modelek prowadzi Salon Sukien Ślubnych i z tym problemu nie będzie. Schabu, skuś się pliss, będziesz gościem honorowym
, będą trzy pary: dwie ślubne jedna narzeczeńska- jak pogonisz trochę to i nie zmarzniesz, a "dla zdrowotności" też się coś znajdzie..
![]()
Na stronie warsztatów umieściłem bardziej szczegółowy harmonogram zajęć wraz z rozpiską godzinową.
Zapraszamy. Są jeszcze dwa wolne miejsca.
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
bezposredni link do harmonogramu: http://www.b2warsztaty.pl/2010/02/08...ogram/#more-67
jeśli ktoś chętny w ostatniej chwili to zostały jeszcze dwa wolne miejsca..![]()