Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: Filtry - UV, Polar i światło.

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Vitez! Z Tobą się trudno dyskutuje bo Ty wiesz lepiej (spójrz proszę na moję stopke )
    Raczej się nie zgodzę. Po prostu Ty wiesz lepiej nie ja. A jak ktoś śmie twierdzić inaczej to potrafisz tylko "patrz podpis". Szkoda że nie we wszystkim można mieć pełne doświadczenie, nawet mimo wieku... Udowodniłeś w tym wątku że w sytuacjach hardkorowych doświadczenie masz ... co najwyżej sporadyczne. I to wystarczy.
    Ja odsyłam do punktu 2. z mojego podpisu 'Moderator' . Nigdy nie uważam że wiem lepiej czy że mam absolutną rację. Mam po prostu tylko (dla niektórych niestety 'aż' ) inne zdanie.

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Raczej się nie zgodzę. Po prostu Ty wiesz lepiej nie ja. A jak ktoś śmie twierdzić inaczej to potrafisz tylko "patrz podpis". Szkoda że nie we wszystkim można mieć pełne doświadczenie, nawet mimo wieku... Udowodniłeś w tym wątku że w sytuacjach hardkorowych doświadczenie masz ... co najwyżej sporadyczne. I to wystarczy.
    Ja odsyłam do punktu 2. z mojego podpisu 'Moderator' . Nigdy nie uważam że wiem lepiej czy że mam absolutną rację. Mam po prostu tylko (dla niektórych niestety 'aż' ) inne zdanie.
    Widzisz Vitez, ja przedstawiam swoje zdanie z nikogo się nie naśmiewając ani nikogo nie atakując. Mam takie a nie inne zdanie na temat stosowania UV i jest to poparte 50 latami zabawy w foto. Skakałem ze spadochronem - mam ponad 100 skoków - z aparatem bez szybki na szkle i nie zaliczam tego do hardcore. Mam zasadniczo inną ocenę tego co Ty nazywasz hardcore. Mamy drobną różnicę - Ty koty uważasz za hardcore, ja skoków za takowe nie uważam. Ty natomiast wyjeżdżasz ad personam. Nie pierwszy raz.

Daj sobie kartkę albo jeszcze lepiej bana. Moderatora też obowiązują jakieś zasady - zwłaszcza jeśli ciągle poucza innych.

PS. Pewnie to ja dostanę kartkę albo bana - co jednych zmartwi a innych ucieszy. Też nie pierwszy raz.

Cytat Zamieszczone przez obo Zobacz posta
    ....

Czy słona woda może uszkadzać powłoki obiektywu, chodzi o wyprawę na jachtach na morzu śródziemnym.
    ....

Uszkodzić nie uszkodzi. Może być kłopot z czyszczeniem. Najlepiej spłukać słodką wodą tyle, że można to robić tylko z wodoszczelnymi eLkami. Nie wszystkie takie są - np. 17-40.

Moje osobiste podejście jest takie. Jak dobrze wieje i bryzga i jest dużo soli w powietrzu to filtr. W pozostałych sytuacjach nic nie zakładam.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 23-01-2010 o 19:49 Powód: Automerged Doublepost

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów