Strona 4 z 34 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 332

Wątek: B2 Warsztaty Fotografii Ślubnej

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

uczestnik pyta: jak z ewentualnymi posiłkami?
    troche to trwało, sorki. Mam za to miła wiadomość
    -udało nam sie wynegocjować do każdego noclegu śniadanko..

negocjujemy jeszcze jedzonko w sprawdzonej firmie catteringowej:
    http://www.cezarcatering.pl/ - pyszne jedzonko..

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Ponieważ materiał mocno upakowany, czas nas będzie gonił (i nie chcemy po obiedzie czy kolacji szukać uczestników po mieście), a wynegocjowalismy upust w firmie catteringowej (link post wyżej), która dowiezie nam jedzenie w dowolnie wybrane przez nas miejsce, postanowiliśmy że:
    w cenie warsztatów będą bony żywieniowe (hehe, trochę jak hasło z baru mlecznego w komedii Bareji) do wykorzystania o odpowiedniej kwocie, by spokojnie zapewnić opłacenie obiadów i kolacji.
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 16-01-2010 o 09:39

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

gdyby ktoś chciał pogadać o szczegółach jestem jutro na targach w KR na Centralnej stoisko w sektorze C

Domyślnie

A jak przewidujecie dziennie czasowo? Da rady dojeżdżać z Kraka?
    Ostatnio edytowane przez rysiaczek ; 19-01-2010 o 10:14
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    A jak przewidujecie dziennie czasowo? Da rady dojeżdżać z Kraka?
    radę da, to ok 40km tylko pewnie lepiej na miejscu, bo nie będzie czasu by czekać na spóźnialskich.
    W piątek zaczynamy o 10.00 konczymy o 22.00;
    sobota od 9.00-21.00 potem również jestesmy do dyspozycji uczestników (do ostatniego klienta.. ) ;
    niedziela 9.00-18.00 z godzinnym przedłużeniem- jesli ktos będzie miał jeszcze siłę i pytania..?
    W nocy nie ma ruchu i do Matecznego w 30 minut powinieneś dojechać, w sobotę, niedzielę też rano ruchu nie ma więc myślę ,że z dojazdem z KR da radę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    radę da, to ok 40km tylko pewnie lepiej na miejscu, bo nie będzie czasu by czekać na spóźnialskich.
    W piątek zaczynamy o 10.00 konczymy o 22.00;
    sobota od 9.00-21.00 potem również jestesmy do dyspozycji uczestników (do ostatniego klienta.. ) ;
    niedziela 9.00-18.00 z godzinnym przedłużeniem- jesli ktos będzie miał jeszcze siłę i pytania..?
    W nocy nie ma ruchu i do Matecznego w 30 minut powinieneś dojechać, w sobotę, niedzielę też rano ruchu nie ma więc myślę ,że z dojazdem z KR da radę.
    Dzięki, jeszcze jedno pytanko -piszecie, że będzie sesja plenerowa z zastosowaniem zdalnego światła błyskowego. Napiszecie coś więcej o tym? Czy to będą lampy studyjne czy aparatowe?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    Dzięki, jeszcze jedno pytanko -piszecie, że będzie sesja plenerowa z zastosowaniem zdalnego światła błyskowego. Napiszecie coś więcej o tym? Czy to będą lampy studyjne czy aparatowe?
    Jeśli będzie tak, jak na stronce Marcina Bittnera, to aparatowe
    Szkoda, że wsadzili mi delegację w robocie, bo się napaliłem na ten warsztat, ech :-( Oby były kolejne edycje...

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

tak, lampy aparatowe. Na dzień dzisiejszy do dyspozycji mamy 3 zestawy 3x (1 nadajnik+ 2 odbiorniki) Skyport i kilka lampek. Jeśli ktoś posiada swoje wyzwalacze i lampy - również warto je zabrać.

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klusek Zobacz posta
    Oby były kolejne edycje...
    co do nastepnych edycji to szukamy z Marcinem terminu i jak na razie ciężko. Na pewno po sezonie, znaczy się około listopada.

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Witajcie, nooo pięknie, takie warsztaty to super sprawa tylko że względu na moją obecną sytuację (poza granicami Polski) chciałem się zapytać o to o czym wcześniej było co nieco wspomniane czyli o późniejszych edycjach tych warsztatów.
    Nie ukrywam że swój przyjazd chciałbym uzależnić właśnie od tych warsztatów czy zatem wspomniany termin Listopad jest terminem potwierdzonym czy może być to wcześniej?

Strona 4 z 34 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów