Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 99

Wątek: pytań jakich wiele(DYLEMAT)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

_igi ale z dwojga/350d i 50d/ lepiej przecież pozbyć się 350d, a żeby "pomylić" ją z 5d mkII trzeba mieć chyba poważną wadę wzroku

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ma wgląd do stanu konta, gdzie mam jedną część kasy, i wgląd do fizycznego miejsca, w którym trzymam drugą część kasy, więc raczej zdziwi się jak nagle to wszystko zniknie
    Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    _igi ale z dwojga/350d i 50d/ lepiej przecież pozbyć się 350d, a żeby "pomylić" ją z 5d mkII trzeba mieć chyba poważną wadę wzroku
    Myślę, że mamuśka by się nie skapnęła, jakbym tylko zakleił/zamalował znaczek 5d2 (bo mogłoby się jej przypadkiem w oczy rzucić )
    Pozostaje jeszcze kwestia opanowania radości ^^
    Ostatnio edytowane przez micles ; 25-12-2009 o 13:34

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Ma wgląd do stanu konta, gdzie mam jedną część kasy, i wgląd do fizycznego miejsca, w którym trzymam drugą część kasy
    Zupełnie jak Wielki Brat
    Pozostaje jeszcze kwestia opanowania radości ^^
    To nie jest problem ;-)
    Przez kilka dni środki uspokajające i sprawa załatwiona :-)
    Ostatnio edytowane przez Sunders ; 25-12-2009 o 13:48 Powód: Automerged Doublepost

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ma wgląd do stanu konta, gdzie mam jedną część kasy, i wgląd do fizycznego miejsca, w którym trzymam drugą część kasy, więc raczej zdziwi się jak nagle to wszystko zniknie
    Zdziwi się, pogdera i tyle. Przecież masz > 18 lat, więc masz prawo dysponować swoimi finansami jak chcesz. Reszta to sprawa pomiędzy Tobą a mamą, raczej nie na forum . No chyba że chcesz się pochwalić że masz 8 tysięcy na koncie... byle jaki ale zawsze lans .

Zablokowany

Domyślnie

arturro72 miałem podobny dylemat tyle że 400d na 50d czy szkła ew. lampa. 50% moich zdjęć to fotki córki i muszę Ci powiedzieć że 6,5 kl./sek. to jest to czego potrzebowałem no i ten bufor. Moim zdaniem jak masz kasę zmień body,a później łatwiej Ci będzie nazbierać 1k na lampę czy 1,5k na szkło.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    masz 8 tysięcy na koncie... byle jaki ale zawsze lans .
    Lans jak cholera. Lepiej byście doradzili jakich argumentów mogę użyć w pertraktacjach

Dopiero zaczyna
    Miasto
    malbork

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamires Zobacz posta
    arturro72 miałem podobny dylemat tyle że 400d na 50d czy szkła ew. lampa. 50% moich zdjęć to fotki córki i muszę Ci powiedzieć że 6,5 kl./sek. to jest to czego potrzebowałem no i ten bufor. Moim zdaniem jak masz kasę zmień body,a później łatwiej Ci będzie nazbierać 1k na lampę czy 1,5k na szkło.
    no tak tylko, żeby kupic 50d muszę sprzedac 450d(dodatkowy akumulator+2 karty sdhc
    )raz już wystawiłem na allegro 1750pl i nie poszedł, a nie chcialbym za dużo stracic, i jaka cenę wystawic ,żeby sprzedac(aparat jest w stanie idealnym,4900zdj.drugi dodatkowy akumulator i 2x extremeIII 4GB
    Jeśli tosie uda to wtedy kupuje 50d
    pozdrawiam
    wystawiam do sprzedaży na początku stycznia
    jak pojdzie to jest nowe body a jak nie to kupuje szkło

jeszcze raz pozdrówka

=
    C50d +Canon EF 17-40mm f/4 L USM+ Canon 50 mm f/1.4 EF USM
    + Canon 70-200 mm f/4.0L EF USM+Speedlite 430EX II

Uzależniony Awatar tom517

Domyślnie

Lans jak cholera. Lepiej byście doradzili jakich argumentów mogę użyć w pertraktacjach
    To może narysuj matrycę 50D i 5D II i powiedz, że 5d to ponad 8cm kwadratowych powierzchni, a 50D to ponad 2x mniej. Dodaj o upychaniu pixeli i pogarszaniu jakości, rozpiętośći tonalej itp
    Ostatnio edytowane przez tom517 ; 26-12-2009 o 18:46

Bywalec Awatar Tomeksad2

Domyślnie

Pokaż zdjęcia 100% na wysokich ISO z cropa z szumem i poszukaj dla porównania zdjęcia z FF takie miodzio czyściutkie, ostre. Exifów chyba nie będzie sprawdzać ?
    W planach 5D Mk VII, 35 1,4L Mk IV, 85 1,2L Mk V, 135 2L Mk IV.

Bywalec Awatar tormentor
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Na Twoim miejscu dokupilbym starego 5D (+ewentualnie jakas stalke albo 28-75/2.8), wskoczyl na wyzszy poziom jakosciowy i wtedy wzial sie za powazniejsze dorabianie. To ma byc w koncu sprzet do pracy, a nie do tego, zeby byl nowy, pachnacy i ladny.
    Wytlumacz matce, ze w branzy slubnej FF to podstawa i jak chcesz brac dobre pieniadze za to, to nie mozesz odstawac technicznie od przecietniaka z branzy.
    FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
    Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
    "I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów