Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Kolaj dzięki za odpowiedz
    Kurcze już od kilku osób słyszałem, że plecak jest dla niższych. Musze go poszukać po sklepach i zobaczyc jak to jest, bo podoba mi się.
    Myślałem też o plecaku Lowerpro Flipside 300. Fajny opływowy (dobry na motor) ale znowu brak miejsca na rzeczy osobiste co na wycieczkach bardzo się przydaje.
    Coś czuje, ze ciężko bedzie znaleźć idealny plecak dla siebie spełniający wszystkie wymagania i w przyzwoitej cenie.
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Myślałem też o plecaku Lowerpro Flipside 300. Fajny opływowy (dobry na motor) ale znowu brak miejsca na rzeczy osobiste
    Górna komora w Alfie nie jest raczej zbyt pakowna. Zmieszczą się jakieś drobiazgi, kanapki itp, ale o pakowaniu tam jakiś ubrań to raczej zapomnij.

Kolejna sprawa to mocowanie statywu. Jest fajne, bo z boku, dzięki czemu nie trzeba go odpinać, żeby się dostać do kieszeni ale nadaje się tylko do niedużych, lekkich statywów bo:

1. Ciężki statyw z boku oznacza nierównomiernie rozłożony ciężar,
    2. Górny pasek mocujący trójnóg jest stosunkowo nisko, więc wysoki statyw nie trzymałby się stabilnie.

Z moim Benro C-268M8 jest jeszcze ok (jak na obrazku), ale Manfrotto 055pro to by raczej ciężko było nosić.

Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 20-12-2009 o 13:10
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów