Cena chyba sama go zaskoczyła. Chciał 4500 a ma już 4650
Nie mylę się. Pierścień z oznaczeniami kręci się dookołaA te 3 ryski które są na tym zdjęciu "wyretuszowanym" w dziwny sposób nie występują na innych zdjęciach, więc to muszą być niby te o kant stołu zrobione.
Ps. No i wszystko jasne. Od razu wiedziałem, że szkło zaliczyło dzwonek.
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 14-12-2009 o 23:53
O obiektywach wiem prawie wszystko
ale nam się aukcja na 40D + 20/2.8 zmieniła http://www.allegro.pl/item852482922_nieaktualne.html
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Cóż, lepiej mieć dodatkowe 400 zł niż ich nie mieć. Przed wczoraj rozmawiałem ze sprzedającym o cenie pytając dlaczego jest taka niska - widocznie nasza rozmowa odniosła skutek w postaci nagłego zwiększenia wartości sprzętu. Sprzedawca stwierdził że zmienił korpus na 5D i potrzebuje gotówki. Na prośbę (ponawianą wielokrotnie) o przesłanie zdjęć numerów seryjnych korpusu i obiektywu za każdym razem otrzymywałem odpowiedź że albo można je sprawdzić przy odbiorze osobistym albo że sprzedający jest za granicą i nie ma możliwości wykonania i przesłania zdjęć. Sprzedający powtarzał także wielokrotnie że na wszystko ma rachunek (rachunki) i cały sprzęt pochodzi z legalnego źródło jednakże kiedy padała prośba o przesłanie ich zdjęć odpowiedź była taka jak w przypadku prośby o przesłanie zdjęć numerów seryjnych.
Ostatnio edytowane przez axk ; 15-12-2009 o 10:33
EOS + Speedlite
Krótko jak to u kobiety, rzecz tyczy się 85L sprzedawanej na allegro przez Torreto-T1/Conrado5.
Cytat z korespondencji:
"Hej,
napisz szczerze czy warto interesować się tym słoikiem czy też prawdę piszą ci co zauważyli pewne nieścisłości w Twoim opisie w aukcji. Przewalasz tony sprzętu - nic mi do tego, ale nie zmieniaj jego historii. Jeśli oczy mnie mylą (chyba nie) to przepraszam.
Aga
Wiesz Aga...
Nie wiem co piszą, bo nie czytałem...to wszystko są przypuszczenia...nie wiem czy ktoś z tych osób mnie zna...z resztą...zapraszam do obejrzenia sprzętu osobiście...
Dla mnie ten obiektyw jest wart co najmniej 5-6zł przy stanie w jakim jest...
Za ile się sprzeda nie wiem...
Zadałaś mi trudne pytanie...czy warto się nim interesować...
nowy kosztuje 8k zł...ten jest w tym momencie 4.65k zł więc chyba warto...
Pozdrawiam
Konrad
Conrado5,
nie jestem blondynką w dodatku niedowidzącą. Jeśli obiektyw o takim samym nr jest opisany, że zaliczył glebę, apóźniej u Ciebie podobno stół... . Kupiłeś i chcesz sprzedać z zyskiem, to nie grzech. Szkoda tylko, że nie jesteś , tat, tak uczciwy. Brak Ci cywilnej odwagi by napisać prawdę gdy się o yo zapytałam prywatnie. Krótko, nie ufam Ci i to co piszesz wkładam między bajki. Przekażę swoim znajomym, a oni dalej mo0ją ocenę Twojego postępowania - mocno niepochlebną. Kłamiesz Conrado5.
A."
To byłoby tyle. Odpowiedź Conrado5 prosta jak złamana strzała. Uczciwy inaczej.
Aga
http://allegro.pl/item843411234_cano...najlepszy.html
Nagle w aparacie znalazła się wadaNiby normalne - chce uniknąć prowizji dla Allegro - ale to pewnie normalna praktyka u tego gościa...
Regulamin pkt 8.