Pokaż wyniki od 1 do 10 z 442

Wątek: Ładowarka akumulatorów NIMH

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar Zobacz posta
    Sądze, że i tak każdy z Was(nas:-)) nawet jak kupi mega wypas ładowarke, będzie używał podstawowej funcji ładowania prądem 500mA albo 700mA i o reszcie funcji zapomni zaraz po 2-3 łądowaniu.
    Więc dlatego uważam, że BC-700 jest w 101% wystarczająca .
    Za resztę kasy lepiej acu dokupić :wink:
    Pewno jak kupie Bc700 to wyczytam tutaj ze BC900 jest o niebo lepsze a juz nie powiac o jakies innej ładowarce

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adi760303 Zobacz posta
    Pewno jak kupie Bc700 to wyczytam tutaj ze BC900 jest o niebo lepsze a juz nie powiac o jakies innej ładowarce
    Nie dajmy się zwariować.
    Sam kiedyś kupowałem w okresie gdzie poza BC-700 i BC-900 z sensownych ładowarek nie było praktycznie nic innego dostępnego i sensownego cenowo.
    Paliłem sie na BC-900 jak każdy bo super "Hyper turbo power" - ochłonąłem , kupiłem BC-700 i dziś zapewne zrobiłbym to samo.
    To świetna ładowarka w przystępnej cenie a różnicy w ładowaniu i tak nie zauważymy(bo jej nie będzie) więc po co kupować droższą a i tak korzystać tylko z funcji które, są zaimplementowane i w tańszej opcji.
    Wiem, że wiekszość z nas to maniacy i lubimy nowe zabawki szczególnie te z górnej pólki - tyle, że w tej sytuacji nie widzę wielkiego uzasadnienia - chyba, że dla własnego EGO, a to już inna bajka(wtedy brac najdroższą jaka jest )
    5D + L

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar Zobacz posta
    Nie dajmy się zwariować.
    Sam kiedyś kupowałem w okresie gdzie poza BC-700 i BC-900 z sensownych ładowarek nie było praktycznie nic innego dostępnego i sensownego cenowo.
    Paliłem sie na BC-900 jak każdy bo super "Hyper turbo power" - ochłonąłem , kupiłem BC-700 i dziś zapewne zrobiłbym to samo.
    To świetna ładowarka w przystępnej cenie a różnicy w ładowaniu i tak nie zauważymy(bo jej nie będzie) więc po co kupować droższą a i tak korzystać tylko z funcji które, są zaimplementowane i w tańszej opcji.
    Wiem, że wiekszość z nas to maniacy i lubimy nowe zabawki szczególnie te z górnej pólki - tyle, że w tej sytuacji nie widzę wielkiego uzasadnienia - chyba, że dla własnego EGO, a to już inna bajka(wtedy brac najdroższą jaka jest )
    No to składniam się jednak już do BC700 i pewno eneloop aby móc porównać z Sanyo 2700

Dzięki borkomar

Uprawnienia umieszczania postów