Kicha jak mawiają u mnie na podwórku. Teledysk to amatorszczyzna. W zdjęciach też nie ma nic porywającego. Nieudolne próby jak przystało na 19 latka.
Kicha jak mawiają u mnie na podwórku. Teledysk to amatorszczyzna. W zdjęciach też nie ma nic porywającego. Nieudolne próby jak przystało na 19 latka.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie znam zupełnie człowieka, jestem ciekaw czy to talent czy maskotka w rękach speców od marketingu i kreowania wizerunku. Co do teledysku, mam wrażenie, że przynajmniej dwie wielkie firmy wyłożyły pieniądze. Nic nie dzieje się bez powodu...
ps lizał ktoś z Was tak namiętnie eLkę![]()
EOS 5, 500N, 400D, 50D
Po jakości i plastyce odrazu widać, że teledysk robiony 5D mkII dlatego mi się podoba, a bardziej raczej to, że można śpiewać czy rapować o aparatachMożna się uśmiać.
Dla mnie to jest totalna ignorancja, zazdrość i nawet nie powinienem tego komentować. Wystarczy zobaczyć jego personalne projekty zdjęcia z Abisynii czy z Mołdawii. Eeeeh szkoda gadać, naprawdę nie rozumiem Twojego podejścia Sergiusz.