Pokaż wyniki od 1 do 10 z 167

Wątek: 7D czy 1D MK II/1D Mk III

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Ludzie Wam się (przepraszam za określenie) w d***ch poprzewracało! Szumofobia zaczyna siegać apogeum! Czy ktoś normalny oglądając wywołane zdjęcie patrzy na nie przez lupę z odległości centymetra w poszukiwaniu szumu??? Czytając (od roku) Wasze wywody na temat różnych aparatów doszedłem do wniosku, że wszystkie one, to kupa złomu, która nie nadaje się w ogóle by nazywać je aparatami fotograficznymi, bo tym się po prostu nie da robić żadnych zdjęć! Wg. niektórych ostatnim aparatem fotograficznym był Zenith. Teraz to tylko szumy, tragiczny AF, zbyt mało lub zbyt dużo "guziczków", niepotrzebne filmy... a gdy komuś potzrebne, to oczywiście nie takie jak z profi kamery...
    Jednym słowem dramat!!!
    Ciekawe, że niektórzy z Was podobno nawet robią jakieś fotki... pytanie czym???
    Skoro najnowsze aparaty, to dno i żenada, proszę zdradżcie te cuda, ze które warto zapłacić, szukam nowego body, więc chętnie kupię ten wspaniały nieszumiący, ze świetnym AF, wyświetlaczem jak telewizor, ergonomiczny, niepobierający prądu itp. itd aparat... zdradżcie ideał, proszę!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek-dorado Zobacz posta
    Ludzie Wam się (przepraszam za określenie) w d***ch poprzewracało! Szumofobia zaczyna siegać apogeum! Czy ktoś normalny oglądając wywołane zdjęcie patrzy na nie przez lupę z odległości centymetra w poszukiwaniu szumu???
    widzisz, mnie szum bardziej interesuje ze wzgledu na umieszczanie fotek w necie, gdzie przy 800x600 wymagania sa nawet wieksze niz przy odbitke 15x21cm, w dodatku często trzeba sporo kadrowac i wtedy szum przeszkadza bardzo

powstaje coraz wiecej stron ze zdjeciami sportowymi i zeby sie wyrozniac, potrzeba nie tylko udanych ujec ale tez jakosci i ostrosci
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów