Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Ktory Photoshop?

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Jak dla mnie polska wersja to masakra. Tłumaczenia wielu terminów angielskich są po polsku zupełnie bez pojęcia.

To trochę "kwestia przyzwyczajenia." Jak ktoś "od początku" ma wersję polską to się przyzwyczaił zapewne.

EDIT: podejrzewam, że mogą być różnice pomiędzy wersją polską i angielską. Kilkakrotnie zgłaszałem różne bugi do Adobe i zawsze mocno się dopytywali czy aby na pewno mam wersję angielską mieszkając w Polsce.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 17-11-2009 o 22:19

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Jak dla mnie polska wersja to masakra. Tłumaczenia wielu terminów angielskich są po polsku zupełnie bez pojęcia.

To trochę "kwestia przyzwyczajenia." Jak ktoś "od początku" ma wersję polską to się przyzwyczaił zapewne.

EDIT: podejrzewam, że mogą być różnice pomiędzy wersją polską i angielską. Kilkakrotnie zgłaszałem różne bugi do Adobe i zawsze mocno się dopytywali czy aby na pewno mam wersję angielską mieszkając w Polsce.
    zgadzam się.....
    "warp" to w wersji polskiej............ "wypaczenie"

a za to, że w wersji polskiej jak robimy galerię z automatu, i zamiast index.htm powstaje indeks.htm - to ktoś powinien zawisnąć.....za jaja.
    bez żartów.

Uprawnienia umieszczania postów