Strona 385 z 606 PierwszyPierwszy ... 285335375383384385386387395435485 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 841 do 3 850 z 6055

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Rotfl!
    Kupię Ci na gwiazdkę 14-kę, obiecuję :-)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Coś już napisał Awatar RyszardSwiderski
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Orientuje się ktoś, czy jest jakiś sklep w Polsce, gdzie można kupić takie koszulki??
    40D, 50 f/1.8 II, 17-50 f/2.8, 70-200 f/4L, 8 f/3.5, 580EX II

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja też bym sobie sprawił jedną, jakby tylko były w kraju. Niestety polaczki takich ładnych designów nie robią

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Ja też bym sobie sprawił jedną, jakby tylko były w kraju. Niestety polaczki takich ładnych designów nie robią
    Może nappy by umiał?:>

A koszulki mistrzowskie, też bym kupił ze dwie

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    To nie design tylko żarciki. Akurat polski design ma się znakomicie a Ty jak zwykle dajesz upust swojej niewiedzy. Se pan zajrzy na chrum.com, odszczeka i przeprosi za "polaczki".
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ostatnio zostałem poproszony przez znajomą o znalezienie jakiejś fajnej koszulki dla informatyka. Szukałem długo. 95% koszulek które widziałem miały jedną-dwie linijki mniej lub bardziej ambitnego tekstu, czcionka prosto z Worda, zero finezji i smaku.

A tamte z chrum.com to nawet, ale czy są one o fotografii (tak fajne jak te z linka wyżej) albo informatyce (np xkcd.com jak dla mnie ma mistrza jeżeli chodzi o żarty informatyczne)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Bo nie szukasz designu tylko żarcików, być może "polaczki" nie umieją robić zajefajnych, superśmiesznych koszulek dla informatykuff, fotografuff czy gimnazjalistuff, natomiast jeżeli chodzi o dobry design nie mamy się czego wstydzić.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Wystarczy kawałek tektury, ostry nożyk, puszeczka farby i kawałek gąbki. W latach 70-tych sami robiliśmy sobie drukowane koszulki. Wzór nie stanowi przecież problemu. To się nazywa sitodruk.
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Bo nie szukasz designu
    Szukam designu, bo taki napis "what the f/stop!" napisane Times News Romanem byłoby do kitu.

Domyślnie

Jeżeli już, to w tym przypadku typografia a nie design..
    Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Strona 385 z 606 PierwszyPierwszy ... 285335375383384385386387395435485 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów