Ostatnio edytowane przez arturs ; 12-11-2009 o 01:08 Powód: Automerged Doublepost
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
do Jarka nawet nie śmiem się porównywać.. ja raczkuję w tym biznesie a Jarek to extraklasa.. a co do galerii to ja wiem czy podobnie?? .. suwak plus zdjęcia to chyba nie jest jakaś kosmiczna technologia- tyle że u mnie menu z boku a nie u góry.. parę galerii takich widziałem w sieci..
deszcz padał to się wziąłem i zmieniłem sobie.. myślałem o simpleviewerze do galerii na stronie ale za dużo kombinacji z XMLem- a ja leniwy jestem - tak jest prosto i skutecznie, poza tym nie powinno się rozjeżdżać w zależności od rozdzielczości i przeglądarki.. jeszcze nad miniaturkami na dole lub u góry myślałem ale stwierdziłem że za dużo będzie tego dobrego więc odpuściłem
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Już lepiej..przynajmniej można przeglądać.
Wyrzuciłabym 1/3 zdjęć jeszcze, ale to moje odczucie
Mam taką nadzieję...
Zdjęcia zrobił AM, tak przed dogadaniem bo czasowo musiałam wyrobić z innymi zajęciami.
Potem pół tygodnia stoi mi sprzęt w chałupie, a dzieci potykają się o softboxy:P
pozdr.Pasik
albo myslala, ze zrobie za darmo, albo ma innego "fotografa" czyt. jelenia, albo....?Tym samym chyba oceniła poziom Twoich prac,albo...
trudno powiedziec, z tego co wiem moje fotki jej sie podobaja, polecala mnie kilka razy.