Pokaż wyniki od 1 do 10 z 297

Wątek: Fotografia Miesiąca - REAKTYWACJA

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar djaras
    Miasto
    Rumia/Gdynia

Domyślnie

Hmmm... nie wiem po co ta cała dyskusja... Doskonale rozumiem, że może komuś zbrzydnąć użeranie sie z debilkami co nie potrafią czytać lub zrozumieć tego co czytają, lub po prostu ktoś może nie mieć czasu na "pierdoły"..."Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma..." głowę daję, że na tym forum znajdzie się niejeden któremu bedzie się chcialo korespondowac, moderowac, wstawiac, usuwac i poswiecac na to nawet 8h na dobę, tylko dajcie szanse... Może zróbmy ankiete kto jest za utrzymaniem tego działu? a kto nie? W drugim etapie wyłonimy nowego szalonego zapalenica do jego prowadzenia...? Co Wy na to?
    450D.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djaras Zobacz posta
    [...]Może zróbmy ankiete kto jest za utrzymaniem tego działu? a kto nie? W drugim etapie wyłonimy nowego szalonego zapalenica do jego prowadzenia...? Co Wy na to?
    Dobrze gada
    Dac mu ankiete,

A chetni do prowadzenia (tylko i wylacznie) dzialu "zdjecie miesiaca" niech sie zglaszaja - niech nie bedzie ze czekam na innych - rowniez moge to robic

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Takie konkursy są na innych forach. To jest wybitnie forum sprzętowe i użytkownicy niezbyt chętnie biorą udział w konkursach. Aby zorganizować konkurs nie są potrzebne uprawnienia moderatora. Robię konkursy na forum ze zmiennym szczęściem a kilka zdjęć to już bez mała sukces. Jak by co to wiem jak to sprawnie zrobić bez powyższych uprawnień i dodatkowego zamieszania.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 11-11-2009 o 04:53
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów