Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: Osłona na obiektyw: zwykła i "tulipan"

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Domyślnie

Szacun. Nie wiedziałem, że można napisać tyle mądrych rzeczy o kawałku plastiku Mnie jeszcze brakuje krótkiej rozprawki na temat "Wpływ konwertera 2x na dobór osłony przeciwsłonecznej na przykładzie zoomów 70-200". Nie to, że chciałbym się o tym czegoś dowiedzieć (ktoś może chcieć na pewno) ale chętnie poczytam Wasze mądre (bez ironii!!!) wywody na ten temat
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Szacun. Nie wiedziałem, że można napisać tyle mądrych rzeczy o kawałku plastiku Mnie jeszcze brakuje krótkiej rozprawki na temat "Wpływ konwertera 2x na dobór osłony przeciwsłonecznej na przykładzie zoomów 70-200". Nie to, że chciałbym się o tym czegoś dowiedzieć (ktoś może chcieć na pewno) ale chętnie poczytam Wasze mądre (bez ironii!!!) wywody na ten temat
    Eeeeeee... to akurat jest proste. Węższy kąt widzenia i "tutka" mogłaby być dłuższa.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Mnie jeszcze brakuje krótkiej rozprawki na temat "Wpływ konwertera 2x na dobór osłony przeciwsłonecznej na przykładzie zoomów 70-200".
    Proszę Cię uprzejmie: http://en.wikipedia.org/wiki/Field_o...ge_processing) - "a jako proste ćwiczenie dla uważnego czytelnika zostawiamy wyznaczenie długości płatków (lub - równoważnie - rozmiaru kołnierzyka) dla matryc o proporcjach 3:2, 4:3 i 6:6(*)), w żądanym zakresie ogniskowych"
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów