Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Pytanie o lampę

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Desperado
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

to się podepnę jeszcze pod temat.

Czy możecie coś polecić na początek do 500 zł na śluby i własnego zagospodarowania? Może ten Nissin już wspominany, czy coś może jeszcze...
    np. 430ex II używana? czy 420 ?

z góry dziękuję...

i jeszcze poradę w czym może mi się przydać błysk na drugą kurtynę na ślubie...?

PZDr

Początki nałogu Awatar andrewjohn
    Miasto
    polski biegun ciepła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Desperado Zobacz posta
    to się podepnę jeszcze pod temat.

Czy możecie coś polecić na początek do 500 zł na śluby i własnego zagospodarowania? Może ten Nissin już wspominany, czy coś może jeszcze...
    np. 430ex II używana? czy 420 ?

z góry dziękuję...

i jeszcze poradę w czym może mi się przydać błysk na drugą kurtynę na ślubie...?

PZDr
    Ja za 450 zł kupiłem własnie Nissina Di622. Jak na moje (amatorskie) potrzeby jest całkiem w porządku. Myslę,że na śluby teś by wystraczył...
    Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Desperado Zobacz posta

PZDr
    błysk na drugą kurtynę jest niezastąpiony jeżeli chcesz aby na zdjęciu zarejestrowało się też inne światło poza światłem lampy.
    przykład :
    ciemny klub ale z możliwością wykorzystania światła zastanego czas 1/15 s 30 mm z ręki bym nie utrzymał raczej
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Uprawnienia umieszczania postów