Pokaż wyniki od 1 do 10 z 368

Wątek: EOS 7D - rewolucyjny, konfigurowalny system AF i jego problemy

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Dla mnie po prostu jest oczywiste, że puszka która jak piszesz ma AF losowy jest zepsuta.
    Wiesz, dla mnie też :P Ale jakby było na co wymienić to bym wymienił A jeśli wszystkie mają tą samą dolegliwość no to nie ma na co wymienić. A oddać nie oddam z powodu takiego, że jeszcze mam 5D2 i 1Ds2 i mam możliwość poczekać. Za to niektórzy nie mają takiego komfortu i jest to dla nich podstawowe body, więc warto o tym rozmawiać a nie wzruszać ramionami i pisać rzeczy oczywiste.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamkozlowski79 Zobacz posta
    Wiesz, dla mnie też :P Ale jakby było na co wymienić to bym wymienił A jeśli wszystkie mają tą samą dolegliwość no to nie ma na co wymienić. A oddać nie oddam z powodu takiego, że jeszcze mam 5D2 i 1Ds2 i mam możliwość poczekać. Za to niektórzy nie mają takiego komfortu i jest to dla nich podstawowe body, więc warto o tym rozmawiać a nie wzruszać ramionami i pisać rzeczy oczywiste.
    No ale to ja już nic nie rozumiem - skoro dla kogoś to podstawowe body to pozostaje tylko wymienić.
    A że pisać warto to jasne (przykład z 1DmkIII) - tylko co ma zrobić mój kolega posiadacz 1DmkIII (któremu dziękuję za możność przetestowania 7D ) u którego AF w 7D działa lepiej niż w marku - nic tylko wymienić/serwisować tego ostatniego, a nie zakładać że "wszyscy tak mają" i co posypać głowę popiołem?
    "Pisać rzeczy oczywiste" - no dobrze tylko co pozostaje trzymać puszkę z niesprawnym AF-em i czekać aż minie gwarancja?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów